LIMITÁLT kollekció: drazsé fülbevalók 27 színben, csak a készlet erejéig! Kattints és válogass a kedvenc színeidből!

Rólam

Panyi Zsuzsi iparmuvesz

Hogyan lett Panyi Zsuzsiból panyizsuzsi?

Panyi Zsuzsi iparművész 2007-ben egy cipősdoboznyi üveggel és egy öreg üvegvágóval kezdett bele az üvegékszer készítésbe - egy építész diploma megszerzése után.

Már az első ékszereknek óriási sikere lett és Zsuzsi fél év elteltével saját kemencét vásárolt. Vállalkozását kicsi gyerekei mellett indította el, otthon tervezte és készítette ékszerkollekcióit.

Mára többezres rajongótáborral rendelkezik, tervezett ékszert Ugron Zsolnának és Karafiáth Orsolyának. Alkotott üveg tárgyat a Köztársasági Elnöki hivatalnak, Nico Roseberg Forma1-es autóversenyzőnek.

Szívesen működik együtt más profi tervezőkkel, nemrégiben Lengyel Zsuzsi táskatervezővel és Borody Krisztina selyemfestő művésszel készített közös kollekciót.


gyuru panyizsuzsi

Milyenek a panyizsuzsi ékszerek?

Ragyogó színek, letisztult formák, tökéletes kivitelezés

Talán ez a három legfontosabb hozzávaló, ami alapján felismerhető a panyizsuzsi stílus.

Panyi Zsuzsi szerint az ékszer feladata, hogy megcsillanjon általa viselője személyisége.

Egy pipacspiros gyűrű a szürke kiskosztüm apró kiegészítőjeként jelzi a nőiességet. Egy modern türkiz medál a tiszta tengervíz frissítő látványát csempészi a hétköznapokba.

A design ékszerek - bár önmagukban is szépek - nem magukra hívják fel a figyelmet, hanem viselőjük szépségét ragyogtatják. Az igazi ékszer nem tereli el a figyelmet a nőről, nem csupán kiegészítő, hanem szinte testének a része.

ezust gyuru

Hogyan jön létre a varázslat?

Az ékszerek Panyi Zsuzsi saját tervezésű szentendrei tetőtéri műhelyében készülnek:

  • először ötlet és a rajz formájában léteznek csak,

  • majd speciális kemencékben sülnek és hűlnek az ékszerek üveg részei

  • aztán Panyi Zsuzsi aláírásával ellátott fém párjukkal egyesülnek,

  • végül csinos dobozkákba kerülnek és indulhatnak is új tulajdonosukhoz.

Itt meg is nézheted az egész folyamatot két percbe sűrítve:

Minőségi, tartós ékszerek

Az egyedi stílus mellett a minőségről is meg lehet ismerni a panyizsuzsi ékszereket, hiszen a professzionális kivitelezés tartósan szép gyűrűket, nyakláncokat, fülbevalókat eredményez, Erre Zsuzsi nem kevesebb, mint 10 év garanciát vállal.

ekszer Panyi Zsuzsi

Mit mond a panyizsuzsi ékszerekről Karafiáth Orsolya?

Panyi Zsuzsi története igazi sikertörténet.


Hobbiból indult, kis ékszerekkel, de mára már nagyon sokan ismerik a munkáit és magát a brandet. Saját honlapot üzemeltet webshoppal, rendszeresen kint van a WAMP-on, több üzletben is találkozhatunk ékszereivel. Én magam Szentendrén iratkoztam fel a hírlevelére, véletlenül tetszett meg az a gondosan felépített világ, amit már akkor – évekkel ezelőtt – elkezdett berendezni magának. Mert nála az ékszerek nem csak ékszerek: az őt - a minket - körülvevő dolgok (látvány és zene) inspirálják; gondoljunk csak az Edith Piaf- vagy a Két cica-kollekcióra. Tetszettek az elnevezések, amik mindig ügyesen egészítik ki a tárgyat: egy-egy ékszernév egy kis vers maga. Ezért is örültem, mikor közös munkára kért fel, első alkalommal a Karafiáth Keddekre, amikhez kapcsolódóan a fotók és a szövegek 5 héten át a blogjában jelentek meg. Ezeken a képeken még nyilvánvalóbb lett a sokszoros párhuzam – utalva ezzel a 2010. november végén megrendezésre került szentendrei önálló kiállításának címére – melyek itt-ott találkoznak, talán a bennük lévő végtelenben. Ezt a végtelent szimbolizálják az ékszereken megjelenő vonalak, a pontos, mégis játékos formák, és főképp a már méltatott színek. 
Azóta Zsuzsi továbblépett. A testtől a közvetlen környezet felé: dísztárgyak készülnek, kisplasztikák és tárgyak. Ám ugyanaz az üzenetük, mint az ékszereknek: egy anyagból vagyunk, mégis különbözünk, vegyük ezt észre… 

panyizsuzsi első önálló kiállításának megnyitója - Karafiáth Orsolya - 2010. november

Panyi Zsuzsi közössége

Az ékszerkészítés mellett Zsuzsi számára fontos a blogja, ahol rendszeresen divatötleteket oszt meg, és éppen kedvenc design tárgyait mutatja be. Olvasói segítséget kapnak a nőies, letisztult stílus megvalósításához és rengeteg praktikus tippet leshetnek el. Itt tekinthetünk be a kulisszák mögé is.

Mára fogalommá vált a blogon a Potya Péntek, amikor Zsuzsi más iparművész vagy kisvállalkozó termékeit adja ajándékba rajongóknak.

Nők támogatása

Anyaként és nőként Zsuzsit örömmel tölti el, hogy más édesanyák, nők számára is munkát tud biztosítani. Szívesen működik együtt vállalkozónőkkel!

Az ékszerek ravasz kis játékszerek, melyekkel ha ügyesen zsonglőrködünk, mesés végeredményt kaphatunk. 

Egy egyszerű ruhát is feldobhatunk egy jól megválasztott fülbevalóval, vagy nyaklánccal. Én személy szerint elsőként mindenkin a gyűrűket nézem meg, bolondulok a szép darabokért. A panyizsuzsi ékszerek szépségét számomra az adja, hogy olyanok, mint a tervezőjük: tele vannak élettel, lendülettel és nőiességgel. 

Takács Nóri - Hogyan legyek jó nő? műsorvezető, szépségszakértő

Panyi Zsuzsival élmény volt dolgozni, azonnal értette, miért fontos nekem, hogy az üveg átlátszóságát hangsúlyozzuk. 

Zsuzsi ékszereit különlegesen finom megmunkálásuk miatt azonnal felismerni. Szeretem a nyakláncot amin együtt gondolkodtunk. Ráadásul abban az elkényeztetett helyzetben vagyok, hogy nekem Zsuzsi arany színű lánccal is készített egyet.

Ugron Zsolna - író, Ugron Zsolna


Hol találkozhatsz Zsuzsival?

  • Konferenciákon
    Gyakran hívják előadónak vállalkozói konferenciákra. Tartott már előadásokat a Haszon Nőknek Akadémián és a Tempus Közlalapítványnál. Szakterülete az alacsony tőkéjű online vállalkozások indítása és azok marketing stratégiája.

  • A Mákgubó rendezvényein
    Zsuzsi egy külön vállalkozást hozott létre, hogy más iparművészeknek és kézműves női kisvállalkozóknak segítsen a kezdetektől elindulni és sikeressé tenni a cégüket.

A médiában eddig ezeken a portálokon találkozhattál vele:

panyizsuzsi media

A panyizsuzsi ékszerek állandó védjegye a mesteri színkombinációk és a geometrikus formák. 

marieclaire online, Bemutatjuk a panyizsuzsi jelenséget - 2017. április 5.
Kattints és olvasd el itt!

Az ékszereit viselve egy nő belülről fakadó szépsége valóban ragyogni tud, hiszen a panyizsuzsi kollekciókat nagyvonalú színhasználat és letisztult formák jellemzik.

Life.hu, Karrierváltás harmincon túl? – Nekik sikerült! - 2017. március 21.
Kattints és olvasd el itt!

A márkaékszereken a cég logója, jellemző színei átvitt értelemben, művészi feldolgozásban, ám mégis egyértelműen jelennek meg. Az ékszerek hordhatóak, elegánsak. Kiemelkednek a „repi ajándékok” tömegéből, limitált mennyiségben készülnek, ezért különösen vonzóak, és iparművész alkotásként értékállóak.

Privátbankár, Logózott bögre helyett művészi ékszer2015. március 24.
Klikelj ide és nézd meg!

Legnépszerűbb ékszerkollekciója az egyetlen színből álló MONO+, nézd meg itt

Vállalati megrendelőim mondták:

A Magnus Aircraft 5. születésnapjára Panyi Zsuzsit kértük fel, hogy kollégáink és vezetőink számára egyedi ajándékot készítsen. A rövid határidő ellenére is gyönyörű munkájával örvendeztett meg bennünket. Azóta a világ több pontján működő irodáinkban is helyet kaptak művészi alkotásai. Köszönjük Zsuzsi!

Andréka Domonkos, a Magnus Aircraft kommunikációs és markenting vezetője

ezust gyuru

Vásárlóim mondták:

Méghogy a sárga az irigység színe! Számomra a napsütés, az üdítő nyári gyümölcsök, a frissítő limonádé, vagy a trópusi virágok színe. Szeretem nyáron olyan alapszínekkel kombinálni, mint a fekete vagy a fehér, így mikor ránézek sárga kiegészítőmre vidámság és felhőtlenség tölt el. Köszönöm ezt a klassz érzést Panyi Zsuzsinak!

Mester Ildikó (Magister kozmetikumok tulajdonosa) - Sárga Karafiáth+ gyűrű

Imádom, a legjobban a farmerdzsekis szettekkel érvényesül! :)

Lenke - Fehér DROP fülbevaló

Addig nem tudtam megnyugodni amig nem kaparintottam meg ezt a lancot. Fantasztikus a szinvilaga, egyszeruen mindenhez passzol es mindenki megnezni a nyakamban. Forever love...:-)

Tita  - MOKSHA by panyizsuzsi lánc

A fülbevaló gyorsan megérkezett, és nagyon szép, egyszerű, mégis igényes, pont, mint amilyenre vágytam. A színe pedig tökéletesen illik a ruhához, cipőhöz, amihez választottam. Köszönöm! :)

Judit - Indigókék drazsé fülbevaló

Köszönöm szépen a gyorsaságot, a rendelés után villámgyors volt a szállítás. Első pillantásra is nagyon ízléses és igényes a csomagolás, rögtön megragadott, és örültem neki, hogy nem egy nylonzacsiba csomagolva kaptam meg az ékszereket (bocsánat, nem is feltételezek ilyesmit Rólad, de sajnos volt már ilyen tapasztalatom). A doboz tartalma élőben sokkal jobban tetszik, mint a kép alapján, és tényleg nagyon igényesek az apró részletek, az aláírt szerelékek, a kis kártya, a garancia meg egyenesen lenyűgözött.

S. T. Szilvia - N°27 kapsula szett

Gyönyörű ez a narancs színű gyűrű,teljesen beleszerettem . Köszönöm Zsuzsi. 

H. Marianna - MONO+ gyűrű - narancs

A fragil fülbevaló már önmagában is gyönyörűség, de ezzel az oliva színnel igazi különlegesség. Külön pozitívum, hogy bár a fülbevaló hosszú, ennek ellenére nagyon könnyű, így nem húzza a fülemet egész napos viselet esetén sem. Imádom! :)

Melcsi - Olivazöld fragil fülbevaló