LIMITÁLT kollekció: drazsé fülbevalók 27 színben, csak a készlet erejéig! Kattints és válogass a kedvenc színeidből!

Gyakori Kérdések

Mennyire időjárásérzékenyek (extra hideg, extra meleg) a panyizsuzsi üvegékszerek?

Az ékszerek nagyon fel tudnak forrósodni, ha nyáron hosszú ideig süti őket a nap – de nem a kezeden, ahol mindvégig testhőmérsékletűek maradnak! Hideg, fagyos téli napokon is bátran hordhatók, mert az üvegrészük roppant masszív és a ragasztásuk bombaerős.

Mennyire törékenyek, illetve ütésállók a panyizsuzsi üvegékszerek?

Az ékszerek minőségi, azonos hőtágulású üvegekből rogyasztásos égetési technikával készülnek. Az égetéstől jelentősen csökken az üveg törékenysége, azonban hirtelen, nagy ütés hatására, illetve nem rendeltetésszerű használat esetén eltörhetnek. S bár az üveg alapjában véve törékeny anyag, a panyizsuzsi üvegékszerek szélei ennek ellenére csak nagy ritkán törnek, pattannak le, illetve válnak ketté a ragasztás mentén.

Mennyire karcolódnak használat során a panyizsuzsi üvegékszerek?

Az ékszerek felülete kizárólag abban az esetben tud megsérülni, megkarcolódni, ha az üvegnél keményebb anyaggal (pl. gyémánttal) kerülnek közvetlen súrlódási kapcsolatba.

Hogyan kell tisztítani a panyizsuzsi üvegékszereket?

Az ékszereket mosószeres, szappanos vízzel érdemes tisztítani, illetve ecetes vattával áttörölve a zsíros szennyeződéseket eltüntetni.

Mivel vannak megragasztva a panyizsuzsi üvegékszerek?

Az ékszerek üvegrészei tartós és időtálló ragasztóval vannak a fémrészekhez erősítve.

Van-e (törési, karcolódási, ragasztási) garancia a panyizsuzsi ékszerekre?

Az ékszerek üvegrészének ragasztására 10 év garanciát vállalunk. Törésre, karcolódásra garancia nincs.

Viselhetik-e allergiások a panyizsuzsi üvegékszereket?

Az ékszerek nikkelmentes fémrésszel készülnek, a panyizsuzsi fülbevalók pedig ezüstözöttek. Mivel azonban roppant sok féle allergia létezik a földön, nem szabad elfelejtenünk, hogy minden ember szervezete mást visel el!

Rendelhetők-e egyedi példányok (szín, forma, méret alapján) a panyizsuzsi üvegékszerekből?

Természetesen! Az ékszerekből egyedi igények, kérések, elképzelések alapján is lehet egy és egyetlen, illetve limitált számú példányt rendelni. Az extra, különleges rendelésre készülő ékszerek, ékszerszettek megtervezése és elkészítése azonban nemcsak hatalmas szakmai kihívás, de összetett, komoly művészi munka is egyben. Épp ezért az egyedi gyártású ékszerek megrendeléseit csak ősztől tavaszig tudjuk teljesíteni.

Rendelhetők-e céges arculatú (a logó színvilágát tükröző) panyizsuzsi üvegékszerek?

Természetesen! Az ékszerekből egyedi üzleti igények, kérések, elképzelések alapján is lehet limitált számú példányt rendelni. Ennek alapfeltétele a cég logójának és arculati kézikönyvének rendelkezésre bocsájtása. A céges rendelésre készülő ékszerek, ékszerszettek megtervezése és elkészítése azonban nemcsak hatalmas szakmai kihívás, de összetett, komoly művészi munka is egyben. Épp ezért az egyedi gyártású üzleti ékszerek megrendeléseit csak ősztől tavaszig tudjuk teljesíteni.