LIMITÁLT kollekció: drazsé fülbevalók 27 színben, csak a készlet erejéig! Kattints és válogass a kedvenc színeidből!

Világoskék fragil ezüst nyaklánc - rövid

Törékenyek vagyunk mi, emberek. Törékenyek az állat- és növényvilág egyedei. Törékenyek a minket körülvevő tárgyak. Mert törékeny minden, aminek lelke van. Egy láncnak is van lelke. Egy fülbevalónak is vannak gondolatai. Egy gyűrűnek is vannak érzelmei. Épp ezért szerethető a törékenységük bennük. A törékenység érték. A rövid fragil lánc egy filigrán, visszafogott ékszer. Egy rövid ezüst nyaklánc és egy színes üvegpötty.

Hogyan viseld a világoskék rövid fragil ezüst nyakláncot?

Szépen mutat egy kigombolt nyakú inggel, de egy egyszerű, kerek nyakú pólóval is. Egyszerűen szép! Éppen ezért, ha különleges alkalomra szeretnéd viselni, megteheted: egy pánt nélküli ruhának vagy topnak csodás fókuszpontot adhat.

A panyizsuzsi fragil rövid lánc 925-ös sterling ezüstből és egy pötty üvegből készül. A magyar nemesfémpiac sajátosságai miatt az ékszer lánc részének szemnagysága és formája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól. Méret: lánc hossza: 40 cm.

A rövid nyaklánc legnagyobb előnye

A rövid nyakláncokat azért szeretjük, mert az arcra irányítják a figyelmet. A fragil ezüst nyaklánc jó eszköz arra, hogy kiemeld az arcodat, és ne az ékszereidre, hanem saját magadra irányítsd a figyelmet.

A világoskék fragil rövid ezüst nyaklánc viselésének 5 trendi módja

1. Minimalista – az egyszerűség jegyében

Elegáns és kifinomult hatása van, ha egy inghez vagy blúzhoz, esetleg a kedvenc kerek nyakú pólódhoz társítod. Egyszerű, mégsem unalmas: erről az üveg ragyogó színe gondoskodik.

2. Hosszú láncokkal kombinálva

Kombináld a kis fragil láncodat két hosszú nyaklánccal! Különböző típusú és stílusú nyakláncok viselésével teljesen egyedi összhatást érhetsz el. A színek és a formák játékának csak a képzelőerőd szab határt. Egyszerű toppal vagy vastag, kötött kardigánnal a legmenőbb.

3. Boho chic

A fragil rövid lánc sokoldalú ékszer. Lehet elegáns, de lehet önfeledten bohókás is. Elsőre nem is gondolnád, mennyire ráerősít a flower power stílusra: virágmintás ruhával, rojtos-bojtos darabokkal, széles karimájú kalappal a fesztivál stílusikonja lehetsz!

4. Szigorú üzleti stílusban

Az irodai divatnak megvannak a maga szabályai. A nemes anyagok, a klasszikus szabás és az időtálló stílus a fragil rövid lánc világával tökéletes összhangban vannak. A nemesfém hűvös fénye és az üveg ragyogása kifinomult kiegészítője lehet a visszafogott, egyszerű üzleti stílusnak.

5. Vállvillantás

Viseld rövid fragil ezüst nyakláncodat egy vállat szabadon hagyó felsővel vagy ruhával, és hagyd, hogy ragyogjon!

Tulajdonságok
Kinek? nőknek
Milyen ékszer? medál / lánc
Milyen fémmel? sterling ezüst
Milyen alkalomra? Nem
Ki ihlette? Nem
Írd meg a saját véleményedet
Legyél az első, aki véleményt ír erről a termékről!
Értékelésed