LIMITÁLT kollekció: drazsé fülbevalók 27 színben, csak a készlet erejéig! Kattints és válogass a kedvenc színeidből!

TRIKOLOR lánc

Raktáron
SKU
TRIKOLOR lánc
24 900 Ft

silk&more X panyizsuzsi Trikolor LIMITÁLT kollekció

Ez az ékszer Borody Krisztina, selyemfestő és Panyi Zsuzsi, üvegdesigner közös kollekciójának eleme, melyben a tradicionális nemzeti színek friss, mai módon jelennek meg. Kollekciójuk, kizárva minden mesterkéltséget és túlzott magyarkodást, egyszerűen, elegánsan és egyáltalán nem hivalkodóan helyezi az öltözékbe a nemzeti trikolort.

A Trikolor LIMITÁLT kollekció darabjai nemzeti ünnepeken és magyar vonatkozású sporteseményeken is egyaránt viselhetőek.

patrióta színek

A Trikolor LIMITÁLT kollekció ugyanazt az erőt és lendületet viszi tovább, amit a magyar zászló láttán érzünk. A nemzeti lobogó három színe, megannyi csík formájában köszön vissza a ragyogó, tiszta üveg ékszereken, és ugyanezek a színek és formák jelennek meg a légies selyemkendőkön is. A kollekció darabjai kiegészítik és erősítik egymást, az ékszerek és a selyem kendők szabadon variálhatóak, párosíthatóak.

üveg és selyem

A Trikolor LIMITÁLT kollekció lágy esésű selyem sáljának puhasága könnyed, amit a üveg ékszerek kemény és hideg karaktere ellensúlyoz. Az ékszerek minden darabja kézzel készül, így egyedi és megismételhetetlen. Az üveg ékszerek nem kizárólag a kemencében alakulnak, hanem több órás csoszoláson és polírozáson keresztül nyerik el a tökéletesen geometrikus formájukat.

csomagolás

A gyűrűt panyizsuzsi díszdobozban szállítjuk!

medál és lánc:1.7 x 4.8 cm, sterling ezüst medál akasztóval és 45 cm-es sterling ezüst lánc


Tulajdonságok
Kinek? nőknek
Milyen ékszer? medál / lánc
Milyen fémmel? sterling ezüst
Milyen alkalomra? nemzeti ünnep
Ki ihlette? Nem
Írd meg a saját véleményedet
Legyél az első, aki véleményt ír erről a termékről!
Értékelésed