Kíváncsi vagy, melyek a legnépszerűbb panyizsuzsi ékszerek?! >>> Kattints ide!

Ékszerekbe zárt tökéletes pillanatok

A hármas szám és a háromszög misztikus, életünk állandó szereplője: a mesevilágtól kezdve, a vallási szimbólumokon és a műalkotásokon át az építészetig, mindenhol megjelenik, és most a háromszög kapta a főszerepet a legújabb panyizsuzsi kollekcióban is.

- A háromszög változatosságával, megunhatatlan egységével ugyanakkor mesteri formavilágával régóta foglalkoztatott és inspirált. – meséli Panyi Zsuzsi, iparművész, üvegdesigner. – Hosszú ideje szerettem volna olyan ékszereket tervezni, amelyet ez a forma ural, és végül a TRI kollekcióban a háromszögek és a színek kerek történeteket mesélnek el.


A TRI kollekció a színek és a háromszögek harmonikus találkozása, mottója pedig a Slow Life: a lazítás, a pillanatok megélése, a pihenés, egyszóval az élhető és élvezhető élet. Az ékszerek olyan pillanatok hangulatát sűrítik magukba, amelyekre vágyunk, amelyekre szívesen emlékszünk, amelyekre úgy gondolunk, mint tökéletesen boldog momentumokra.

- A kollekció maga is a Slow Life szellemben készült. – avat be a részletekbe Panyi Zsuzsi. - Teljes odaadással és őszinte élvezettel. Az alkotás minden perce különleges élményt jelentett és nem sürgettem magam határidőkkel. Újraéltem a nyári erdei sétákat, a balatoni nyarakat felidéztem az angol rózsák és a levendulák illatát, magamon éreztem a nap meleg sugarait, és amikor felveszem az elkészült ékszereket, ezek az emlékek körüllengenek és egész nap velem vannak.

A kollekció nyakláncból és gyűrűből áll, melyek kétféle méretben kaphatóak: TRIMINI és TRIMAX néven.

 

SLOW MOOD

Élj lassan és élvezd ki minden percét. Nem dőzsölésre és habzsolásra gondolok, hanem egy szép boldog életre. Csodás pillanatokra, jó beszélgetésekre, emlékezetes momentumokra, finom ételekre és italokra.

A kollekció névadó darabja, ami lágy puha színeket foglal magában és egy csöpp karakteres kontrasztos és egyben nagyon panyizsuzsi színt.

FOREST WALK

Egy megnyugtató erdei séta egy pörgős nap vagy éppen hét végén. Tompa, mély zöldek között megbújó ragyogó színű erdei virágok 

MONOCHROME

Igen-nem. Fekete-fehér. A kreatív emberek gyakorta viselik a feketét, néha fehérrel kiegészítve. Egyszerre semleges, ugyanakkor feltűnő, mégis nagyon biztonságos szín! A Tévedhetetlen!

SUNSHINE

Egy délelőtt a napfényes teraszon, egy pohár limonádé és egy jó könyv társaságában. Lehet éppen nyár vagy a tavasz első, esetleg az ősz utolsó napsugarai. Ilyen pillanatokért megéri élni.

COCKTAIL

Pici és áttetsző koktélcseresznye. Megannyi koktélban megtalálod. Egyszerre keserű és édes, de mindegy is, egy jó koktéllal a kezedben mi bajod lehetne. Élvezd a pillanatot!

LAVENDER FIELD

Nyár. Balaton-felvidék. Tihany. Végtelen levendulamező. Levendulaillat. Maga a nyugalom szigete, a nyugalom illata!

ENGLISH ROSE

Egy kis romantikára vágysz. Egy csöndes estére egyedül vagy valakivel kettesben. Egy csokor rózsa a vázában és forró tea porcelán csészéből. Ez a Te pillanatod!

BALATON

Balaton. Nekem télen-nyáron a nyugalom szigete. Kiadós pihenés, strand vagy jég, jó levegő, séták a parton, kacsák és hófehér vitorlák a kék és a türkiz színeiben játszó tavon. Egy fagyi a tikkasztó melegben. Ebben az ékszeren mindez benne van, lengjen körül ez a hangulat egész évben!

 

A TRI kollekció megvásárolható a panyizsuzsi webshopban! http://panyizsuzsi.hu/webshop/tri-kollekcio
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a TRI kollekcióról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/tri

További információ a TRI kollekcióról:


Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137 
www.panyizsuzsi.hu 
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzs