LIMITÁLT kollekció: drazsé fülbevalók 27 színben, csak a készlet erejéig! Kattints és válogass a kedvenc színeidből!

#legyetekkedvesek közösségi kampány

Iparművész és kézműves női kisvállalkozók segítik egymást túlélni a válság gazdasági következményeit! Az erre született egy közösségi kampány részleteit tartalmazza az emailem!


Világjárvány van! Nem tudjuk mi lesz holnap. Lesz-e liszt a boltban? Megyünk-e dolgozni? Egészségesek leszünk-e?

Elsősorban mindenki az egészségéért, a szerettei egészségéért aggódik. Azonban ennek a világjárványnak gazdasági következményei is lesznek, sőt már vannak is. A világjárvány nem válogat. Meg fogja érezni ezt a milliárdos cég és a sok kis vállalkozó is, többek között azok a női kisvállalkozók, akik eddig is erőn felől dolgoztak, háztatást vezettek és gyereket neveltek. Most az Ő dolguk még nehezebb lesz. Ugyanazért a bevételért többet kell dolgozniuk és még a gyermekeik is otthon legyenek, tanítani kell őket és tanulni velük.

Panyi Zsuzsit ez motiválta abban, hogy összefogja és segítsen ezeknek a kis, női vállalkozásoknak és felvállalta, hogy kovásza és mozgatórugója lesz egy olyan kampánynak, mivel segít ezeknek a kis női cégeknek a gazdaságilag nehéz hónapokban, hogy nővelni tudják népszerűségüket, ismertségüket!

Panyi Zsuzsi , panyizsuzsi és a mákgubó márkák tulajdonosa és 13 éve vállalkozik online. A vállalkozását 3, később 4 pici, most már kicsit nagyobb gyerek mellett építette fel. Minden szabad idejét a vállalkozásába tette az elmúlt több mind egy évtizede. 

Mindeközben rengeteg kiváló, online vállalkozó nőt ismert meg: keményen dolgozó, jó fej, értelmes nőket, fantasztikus termékekkel, szolgáltatásokkal. Tanácsadói munkája során március elején mindenki azzal kereste meg, hogy mi lesz most a sok erőfeszítés árán felépített a vállalkozásával. Hiszen bezártak az iskolák, azaz megsokszorozódott a munka a vállalkozásaikban és otthon is, közben a bevétel lényegesen alacsonyabb és ez hónapokig így is lesz. 

Annak ellenére, hogy a női mikro- és kisvállalkozók nem egy olyan iparág, mint a turizmus, akinek nagy szereplői vannak, akik majd tárgyalnak az állammal, tudja, hogy ezek a nők kivétel nélkül nagyon erősek és le fogják küzdeni ezt az akadályt is. Hiszen ezek egyszemélyes, néhány fős kicsi, női vállalkozások, mind egytől-egyig remek emberekből, kitartóan dolgozó nőkből állnak és ha összefognak, akkor egy ilyen közösség együtt nagyon erős tud lenni!

#legyetekkedvesek

Zsuzsi hiszi, ha segítünk a másikon, rajtunk is segít valaki. Éppen ezért megkérte a női mikro- és kisvállalkozásoka, hogy amíg tart a járvány alatt hetente többször taggeljenek be a közösségi média csatornátokon 5 olyan női kisvállalkozót, akinek szeretik a termékeit, a filozófiáját vagy valamiért felnéztek rájuk. Arra biztatja őket, hogy mutassanak be más vállalkozó nőket a saját csatornáikon a rajongó táborunknak, hogy a követőik is megismerjék és kövessék ezeket a fantasztikus nőket!
Zsuzsi azt kéri, tegyék ezt meg hetente néhány alkalommal, amíg vissza nem áll az élet a megszokott kerékvágásba és minden ilyen poszton, sztorin használják a #legyetekkedvesek hashtaget, valamint viszonozzák egymás posztjait!

A követőitől pedig az kéri Zsuzsi, hogy kattintsanak ezekre a #legyetekkedvesek  tagekre, linkekre és ha teszik, amit látnak akkor kövessék azokat a vállalkozásokat, márkákat, osszák meg taggelve vagy kattintható módon a tartalmaikat. Kéri, hogy keressenek a közösségi médiában a #legyetekkedvesek hashtagre és nézzék meg milyen remek női vállalkozókkal vagyunk körbevéve, valamint ha a következő időszakban szükségük van valamire, akkor amíg a futárszolgálatok működnek vásároljanak, rendeljenek ezektől a női vállalkozóktól. Ezzel pedig segítenek nekik életben tartani azt a vállalkozást, amiben hisznek, amit hihetetlen kitartással és megfeszített munkával, saját erőből vagy éppen kicsi gyerekek mellett felépítettek. Ezzel segítenek nekik túlélni ezeket a nehéz heteket, hónapokat. Segítenek, hogy életben tarthassák a megélhetést biztostó a vállalkozásaikat. Segítenek nekik, hogy  ne kelljen elbocsájtani az alkalmazottjaikat.

Mi nők fogjunk össze ezekben a nehéz hetekben és hónapokban!

#legyetekkedvesek

Ez a kampány nem csak a női vállalkozókat hozza össze, hanem általa sokkal több ember fogja megismerni ezeket a vállalkozásokat, márkákat. Követni is fogják. Így akár a járvány alatt, de leginkább a gazdaság újraindulásakor a vállalkozó nők sokkal hamarabb tudják majd megtermelni a kiesett bevételeiket! 


Anyagok és elérhetőségek:
felhívás mikro- és kisvállalkozó nőknek:
http://makgubo.hu/legyetekkedvesek-kozossegi-kampany/ 
általános felhívás a követőtábor számára: 
http://blog.panyizsuzsi.hu/legyetekkedvesek-egymassal/
#legyetekkedvesek kreatívok (FB, IG és story formátumok):
http://panyizsuzsi.hu/letoltes/legyetekkedvesek-kreativ.zip

Panyi Zsuzsiról bővebben: 
http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagyfelbontású képek Panyi Zsuzsiról: 
http://panyizsuzsi.hu/kepek/panyizsuzsi/
 
Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137 
www.panyizsuzsi.hu 
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzs