Kíváncsi vagy, melyek a legnépszerűbb panyizsuzsi ékszerek?! >>> Kattints ide!

A legújabb panyizsuzsi flaska-mécses kollekció azonfelül, hogy a környezettudatos gondolkodást ötvözi a design-nal, a régi palackpostákhoz hasonlóan megőrzi a pillanat varázsát és a hétköznapok tengerén újra és újra hozzánk sodorja. Panyi Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója, az ékszerek mellett rendszeresen jelentkezik design tárgyakkal is. Rendkívül fontos számára a harmónia, a kifinomult formatervezés és a környezettudatos gondolkodás. 

 

Pár évvel ezelőtt mutatta be az első flaska-mécsest: a vissza nem váltható borosüvegek újrahasznosításával készített egyedi grafikával ellátott mécseseket. Legújabb kollekciója szintén vissza nem váltható üvegpalackokból készül. Az elegáns megjelenés és a letisztult formavilág semmit sem változott, azonban a mécseseket most személyre szabja, hogy egy nyáresti esküvőt vagy egy baráti találkozót felejthetetlenné tegyen. Az esküvői mécsesek beragyogják az ünnepi vacsorát, majd otthon, mint különleges tárgyak újra és újra emlékeztetnek a felejthetetlen pillanatokra. 

 
A flaska-mécsesekre kívánság szerint többféle, rövid felirat kerülhet. „Orsolya és Barnabás”, „Kati és Roland”, de van lehetőség általános „Édes otthon”, „Boldogság” vagy cégeknek számára márkázott feliratokra is. A mécsesek külső és belső dekorációként is használhatóak, a fényes-matt felületek játékával harmonikus részei a monokróm enteriőröknek, de rusztikus terítékeknek is. 
A panyizsuzsi flaska-mécsesek újrahasznosított termékek, amelyek limitált szériában készülnek.

 
 

 

 

Az esküvői és egyedi flaska mécsesek 2016. április 15-től megvásárolhatóak vagy egyedileg rendelhetőek a panyizsuzsi webshopban! http://panyizsuzsi.hu/webshop/panyizsuzsi-otthon/
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek az esküvői és otthon flaska mécsesekről: http://panyizsuzsi.hu/kepek/flaska

További információ a flaska mécsesekről:


Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137 
www.panyizsuzsi.hu 
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzs