Kíváncsi vagy, melyek a legnépszerűbb panyizsuzsi ékszerek?! >>> Kattints ide!

Drukkoljunk együtt stílusosan!

Az EB láza után az Olimpiára készülünk és hasonló izgalmakra, örömökre számítunk. Érdemes a szurkolói outfitet is újragondolni, mezek olcsó, nejlon replikái helyett nőies ragyogást és a stílusos eleganciát csempészni szettjeinkbe. 

Drukker gyűrű 
Kosztümmel ugyanúgy hordható, mint nyári ruhával vagy farmer sorttal. A három (piros-fehér- zöld) ezüstgyűrű egymás mellett egyértelmű üzenettel bír, mégis ragyogóan nőies. Különlegessége megragadja a tekintetet, majd letisztul vonalaival és nemes anyaghasználatával rabul is ejti. A 2016- os nyári kiegészítők alapdarabja.


Patrióta medál, gyűrű és férfiaknak mandzsetta 
A Patrióta kollekció ugyanazt az erőt és lendületet viszi tovább, amit a magyar zászló láttán érzünk. A kollekcióban a nemzeti lobogó három csíkja köszön vissza a nyakláncon és a gyűrűn, és ugyanezek a színek jelennek meg a kokárdán és a fülbevalókon is. Az ékszerek szabadon variálhatóak, párosíthatóak. Férfiak számára piros-fehér- zöld mandzsetta készült, amely Olimpiai sajtótájékoztatón vagy az Olimpia idején egy üzleti tárgyaláson egyaránt viselhető. 


OlimpIKON nyaklánc 
Az olimpiai öt karika mindenkinek ugyanazt jelenti. Már a megmérettetésre kijutni is hatalmas munka és erőfeszítés, majd ott a legjobb teljesítményt nyújtani szintén nagy kihívás. Az olimpikonok IKONok, akiket példaként lehet állítani a gyerekek elé, akik erőfeszítéseikkel a szívünkig érnek, és akiknek szívvel-lélekkel drukkolunk. Az ő tiszteletükre született az OlimpIKON nyaklánc, amelyet az Olimpiai játékok alatt viselni igazán nagyszerű érzés. 


Panyi Zsuzsi az Instagramon útjára bocsátotta a #drukkertrend hashtaget, hogy megosszuk egymással, hogyan lehet a piros-fehér- zöld-et divatosan és egyéni stílusunkkal kombinálni. A #drukkertrend további missziója, hogy összegyűjtse és bemutassa a magyar design és iparművészet piros-fehér- zöld témában készült alkotásait is.


 

 

A #drukkertrend kollekció megvásárolható a panyizsuzsi webshopban! http://panyizsuzsi.hu/webshop/drukkertrend
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a #drukkertrend kollekcióról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/drukkertrend 

 

További információ a #drukkertrend kollekcióról: 

Szép napot kíván: 
Panyi Zsuzsi

Telefon:70/619-2137 
www.panyizsuzsi.hu 
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzs