Kíváncsi vagy, melyek a legnépszerűbb panyizsuzsi ékszerek?! >>> Kattints ide!

Panyi Zsuzsit elsősorban ékszereiről ismerjük, azonban márkája, a panyizsuzsi rendszeresen jelentkezik limitált kiadású design tárgyakkal is. Tavaly az újrahasznosított üvegpalackokból készült adventi koszorúval, idén apró DOTS karácsonyfákkal bővül az ünnepi kollekció. 

 

A panyizsuzsi DOTS karácsonyfadíszek azoknak a régi üveg díszeknek a szellemiségét viszik tovább, amelyeket minden karácsony után selyempapírba csomagolunk és minden karácsonyfa díszítéskor áhítattal bontunk ki. Csodáljuk szépségét, csillogását, szeretjük a történetét. Ugyanakkor a panyizsuzsi karácsonyfadíszek nemes vonalvezetésűek, megjelenítik a márkára jellemző színeket és formákat. 

A karácsonynak minden pillanatát szeretem, de a legkedvesebb momentuma a családi karácsonyfa díszítés. Mindenképpen olyan karácsonyfadísz akartam tervezni, amelyben visszaköszön a márkámra jellemző stílus, emlékezetes, nagyon szerethető és ugyanúgy ragyog a karácsonyfán, mint a gyertyaláng. – mondta el Panyi Zsuzsi a karácsonyfadíszekről. 

 
Panyi Zsuzsi 2007-ben készítette az első ékszereit. A hobbiból hamarosan vállalkozás lett és meglapította saját márkáját, a panyizsuzsit is. Üvegékszereire jellemző a nagyvonalú színhasználat és a letisztult, ugyanakkor nőies formavilág. Panyi Zsuzsi évente 2-3 új kollekcióval jelentkezik, gyakran párosítja az üveget nemesfémekkel és 2013 óta az ékszerekhez használt fém alapok is saját tervei alapján készülnek és immár háromféle (ezüst, arany és rózsa arany) színben. Ékszerek mellett design tárgyakat is készít. Az üvegre legtöbbször sérülékeny, törékeny anyagra gondolunk, ezzel szemben - a gyártási technológia miatt – az üvegékszerek tartósak, hétköznap és alkalmakkor is biztonsággal viselhetőek, ráadásul minden panyizsuzsi ékszerre 10 év a garancia.

A karácsonyi kollekció 2016. 11. 01. után megvásárolható a panyizsuzsi webshopban!
panyizsuzsi.hu/webshop/panyizsuzsi-unnep/
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a karácsonyi kollekcióról: panyizsuzsi.hu/kepek/karacsony

További információ a DOTS karácsonyfa díszekről:  

Panyi Zsuzsi

Telefon:70/619-2137 
www.panyizsuzsi.hu 
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzs