Kíváncsi vagy, melyek a legnépszerűbb panyizsuzsi ékszerek?! >>> Kattints ide!

A panyizsuzsi egyszínű ékszerek az eddigi ezüst gyűrűpánt mellett mostantól arany és a divatos rózsaarany színekben is kaphatóak, ráadásul kétféle méretben, így mindenki megtalálhatja az igazit, ami hozzá a legjobban passzol.

A panyizsuzsi ékszereket a nagyvonalú színhasználat és letisztult vonalú, geometriai formák jellemzik. A gyűrűk, a nyakláncok és a fülbevalók illeszkednek az aktuális trendekhez, miközben időtlen és kortalan darabok.

2013-tól Panyi Zsuzsi az ékszereinek nem csupán az üveg részét tervezi, hanem a fém részét is, és mostantól az aláírásával ellátott saját tervezésű gyűrűpánt háromféle – ezüst, arany és rózsaarany – színben is választható ugyanahhoz az üvegrészhez. Azaz a klasszikus fekete gyűrű megvásárolható ezüst, arany és rózsaarany gyűrűpánttal, akárcsak a piros, a smaragd vagy az idei év nagy slágere, a mustársárga.

arany és rózsaarany gyűrűk

„Mindig a tökéletesre törekszem, és fontosnak tartom, hogy az ékszereim is minden részletükben tökéletesek legyenek. A MONO+ kollekció a panyizsuzsi márka alapdarabjai ugyanakkor a női ékszeres doboz alapdarabjai is lehetnek. Jellemzőjük, hogy egyetlen telt, karakteres színből állnak, amelyet saját tervezésű, állítható gyűrűpánt egészít ki. Az egyszínű Mono+ ékszerek jól kombinálhatóak más ékszerekkel és többféle stílushoz is passzolnak. Az ékszerek üveg része megadja azt az eleganciát, ami a hétköznapokon vagy kiemelt alkalmakkor magabiztos ragyogást kölcsönöz viselőjének. A gyűrűpánt színének megválasztása pedig egyértelműen a tökéletességre való törekvés. Ahogy három színnél többet sohasem hordok, egy-egy szetten belül az ezüstöt se keverem az arany különböző árnyalataival. Viselés közben hiába látszik a gyűrűpántból nagyon kis rész, amire más talán nem is figyel, mégis ez az a plusz, ami megerősíti, hogy tetőtől talpig rendben vagyok, hogy minden, amit viselek, összhangban van egymással.” – meséli Panyi Zsuzsi az új ékszerekről.

arany és rózsaarany gyűrűk

Ugyancsak a tökéletesség része és a konformérzetet fokozása a gyűrűpántok választható mérete. A panyizsuzsi gyűrűk eddig is állítható pánttal készültek, azonban mostantól a MONO+ gyűrűk az alapértelmezett M-es (50-54-es ) mellett L-es (54-58-as) méretben is elérhetőek, hogy még kényelmesebbek, még szerethetőbbek legyenek.

A MONO+ gyűrűk 26 féle színben készülnek és immáron 6 féle gyűrűpánttal, így mindenki személyre szabhatja az ékszereit és kiválaszthatja azokat, amelyek a legjobban illenek az egyéniségéhez és a ruhatárához.

arany és rózsaarany gyűrűk

Az arany és rózsaarany színű gyűrűk megvásárolhatóak a panyizsuzsi webshopban! http://panyizsuzsi.hu/webshop/panyizsuzsi-mono/mono-gyuruhttp://panyizsuzsi.hu/webshop/panyizsuzsi-cosmo/http://panyizsuzsi.hu/webshop/panyizsuzsi-kapsula/http://panyizsuzsi.hu/webshop/mondrian/
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek az arany és rózsaarany gyűrűkről: http://panyizsuzsi.hu/kepek/arany

További információ az arany és rózsaarany gyűrűkről:

Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137
www.panyizsuzsi.hu
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzsi
panyizsuzsi flickr: www.flickr.com/photos/panyizsuzsi/