LIMITÁLT kollekció: drazsé fülbevalók 27 színben, csak a készlet erejéig! Kattints és válogass a kedvenc színeidből!

Menta EGG fülbevaló

Raktáron
SKU
Menta EGG fülbevaló-9
14 900 Ft

Menta EGG fülbevaló karakteres színével ragyogni fog a tekinteted

Az EGG fülbevaló egy modern letisztult üveg karakteres kalapált fémmel kiegészítve. A színes, vékony üveglap, nem húzza le a fülcimpádat, különösen, hogy nagyméretű stekker tartozik hozzá, ami biztosítja, hogy stabilan és egyenesen függjön a füledben. 

A tojás egy természetben is megtalálható időtlen forma, ami soha nem megy ki a divatból. Ha Te a minőséget és a stílust előbbrevalónak tartod mint a gyorsan változó divatot, akkor ezt a fülbevalót Neked találták ki, hiszen sok-sok éven keresztül viselheted.

Mi a helyzet a színnel? A panyizsuzsi webshopban 6 színű üveg közül választhatsz, illetve ezüst és arany fémrésszel is megrendelheted.

Hogyan viseld ezt a hosszú, lógó fülbevalót?

Ha csak egyetlen ékszert szeretnél viselni, akkor az EGG fülbevaló tökéletes választás! Karakteres színe és lágy formája kiemeli a legegyszerűbb szettedet is. Egyszerűségében öltöztet! 

Viselheted farmerral és fehér inggel, ugyanakkor tökélets kiegészítője egy alklami vagy éppen báli ruhának is. Semmiképpen ne vegyél fel mellé nagy karakteres nyakéket, azonban egy kisebb gyűrűvel tökéletes összhangot tudsz teremteni!

10 év garancia

Mi mással tudnánk jobban bizonyítani a panyizsuzsi ékszerek minőségét, mint hosszú garanciális idővel? Minden panyizsuzsi ékszerre a jogszabály által előírt időnél jóval hosszabb, 10 év garanciát vállalunk!

Egészség: nikkelmentes ékszer

A nők 20%-a allergiás a nikkelre, amiből rengeteg ékszer készül. A panyizsuzsi ékszerek azonban nikkelmentes alapanyagból készülnek. 

Méret

A fülbevaló teljes hosszs 5.8 cm, szélessége 2 cm

FONTOS: Minden egyes ékszer kézzel készül, kézi munkával van megfelelő formára csiszolva, ezért minimális formai eltérés lehetséges.

Tulajdonságok
Kinek? nőknek
Milyen ékszer? fülbevaló
Milyen fémmel? ezüst színű, arany színű
Milyen alkalomra? Nem
Ki ihlette? Nem
Írd meg a saját véleményedet
Legyél az első, aki véleményt ír erről a termékről!
Értékelésed