LIMITÁLT kollekció: drazsé fülbevalók 27 színben, csak a készlet erejéig! Kattints és válogass a kedvenc színeidből!

Lime fragil/LOOP ezüst gyűrű

Törékenyek vagyunk mi, emberek. Törékenyek az állat- és növényvilág egyedei. Törékenyek a minket körülvevő tárgyak. Mert törékeny minden, aminek lelke van. Az ékszernek is van lelke. Egy fülbevalónak is vannak gondolatai. Egy gyűrűnek is vannak érzelmei. Épp ezért szerethető a törékenységük bennük. A törékenység érték. A panyizsuzsi fragil/LOOP ezüst gyűrű 925-ös sterling ezüstből, széles méretválasztékban. Mérete: az üveg átmérője cca. 1 cm. Különlegessége, hogy egyszerre több (egyforma vagy különböző színű) is viselhető belőle. Ha 2-3 darabot viselsz, elfordulnak kicsit, és szépen kifekszenek az ujjadra. 5 gyűrűvel már rengeteg kombinációs lehetőséged van. Egy új gyűrűvel (például az adott szezon trendszíne) pedig teljesen fel tudod frissíteni az ékszer gyűjteményedet a szezonok elején.

Miért viselj sterling ezüst gyűrűt?

Gyönyörű, hűvös szín és stílusos fényűzés: a 925-ös sterling ezüst ékszerek kifinomultak és időtlenek. Üveggel társítva a legkülönbözőbb hangulatok és érzelmek hordozói lesznek, gondoljunk csak a sápadt nude-ra, a szikrázó narancsra vagy a titokzatos orgonalilára! Minden fragil/LOOP ezüst gyűrű egy külön történetet zár magába.

A sterling ezüst hipoallergén

Az emberek 10%-a allergiás a nikkelre, ez az arány 20%-ra emelkedik a fiatal nők körében, mivel ők nagyobb valószínűséggel kerülnek kapcsolatba nikkelt tartalmazó ékszerekkel. Tudtad, hogy a viszkető, irritált bőr, a piros foltok elkerülhetők sterling ezüst ékszerek viselésével? A sterling ezüst ugyanis 92,5%-os tisztaságú ezüst. A fragil/LOOP ezüst gyűrű egy fantasztikus hipoallergén ékszer, biztos lehetsz benne, hogy nem fog allergiás reakciót kiváltani. Mindig ellenőrizd le, hogy az ékszer „925” vagy „sterling” címkével legyen ellátva, és ne csak ezüstözött legyen!

Hosszú életű ékszer

Megszoktuk már, hogy egy hosszú életű ékszerért mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. A gyanúsan olcsó ezüst ékszerek, bizsuk nem az örökkévalóságnak készülnek. Ezzel szemben a lime fragil/LOOP sterling ezüst gyűrűt, ha helyesen kezeled, egész életedben viselheted, akár örökségül is hagyhatod! Az ára kedvező, olyan olcsó ezüst ékszer, ami ráadásul kézműves termék is.

Csodás ékszergyűjteményt hozhatsz létre

A lime fragil/LOOP ezüst gyűrű hihetetlenül sokoldalú ékszer. Minimalista stílusának köszönhetően remekül kombinálhatómás darabokkal, a már meglévő ékszereiddel. Nem is beszélve a fragil/LOOP kollekciók további darabjairól!

10 év garancia

Mi mással tudnánk jobban bizonyítani a panyizsuzsi ékszerek minőségét, mint hosszú garanciális idővel? Minden panyizsuzsi ékszerre a jogszabály által előírt időnél jóval hosszabb, 10 év garanciát vállalunk!

Tulajdonságok
Kinek? nőknek
Milyen ékszer? gyűrű
Milyen fémmel? sterling ezüst
Milyen alkalomra? Nem
Ki ihlette? Nem
Írd meg a saját véleményedet
Legyél az első, aki véleményt ír erről a termékről!
Értékelésed