Mit szólnál egy könnyed hétvégi kiruccanáshoz?

ebbok-piknik

Képzeld el, hogy az egyik hétvégén elmész a barátaiddal, vagy a családoddal egy csodásnak ígérkező piknikre…

Szombat reggel van, hétágra süt a nap és a szokásos ébresztőóra helyett, kipihenten, magadtól kelsz fel az ágyból. Elkészíted a reggeli kávéd, felveszel egy kényelmes tavaszi szettet és előveszed a fehér, fonott piknikkosarad, melynek mesés piros kockás anyag díszíti a belsejét.

Szeretsz tervezni és elveszni a részletekben, ezért már előző délután összekészítetted a finomabbnál finomabb harapnivalókat. Elcsomagolod őket a hideg, eperdarabokkal teli limonádéval és elindulsz.

Odaérve pillanatokig csak állsz és gyönyörködsz a tájban. A fű élénkzöld, a fák leveleivel játszik a szellő és a szürke, hétköznapi zajok helyett csak madárcsicsergés vesz körül.

A takarót leterítve elheveredtek a fűben, előveszitek kedvenc társasjátékaitokat és sok nevetés közepette belekezdtek az ételekbe.


A kérdés csak az, hogy mik is ezek az ízletes dolgok?

  • egy tortilla szendvics?
  • egy fincsi kuglóf?
  • vagy egy uborkás avokádó saláta?

Összeállítottam a családom kedvenc receptjeit, amelyekből válogatni szoktam a kirándulásainkra. Töltsd ki az űrlapot és azonnal elküldöm Neked is!

OK, de én gluténérzékeny vagyok!

Egy percre sincsen okod aggóni. Ezt az anyagot úgy állítottam össze, hogy az összes recept gluténmentes! Az ételek egy része nem tartalmaz glutént, míg a többi esetében pedig megmutatom, hogyan szoktam az adott recepten gluténmentesen elkészíteni!

Sok-sok fotóval, részletes leírással és a teljes bevásárló listával, hogy ne kelljen keresgélned, igazán élvezhesd a pikniket! 

Töltsd ki az űrlapot, és azonnal küldöm Neked a Piknik tippek tavaszra című ebbokomat!

*  vezetéknév:
*  keresztnév:
*  email:
*  adatvédelem:
*  biztonsági kód: