Karácsonyi ajándékok panyizsuzsitól

Mit ajándékozz igényes nőknek?
Ragyogást karácsonyra!

Mik legyenek a karácsonyi ajándékok? Valami szép és hasznos! Valami, aminek örül, de nem veszi meg magának...
Idén karácsonyra olyan meglepetés ékszer csomagokat készítettünk, amik különlegesek eléggé, hogy megadják az ünnepi ragyogást.
Minden csomag összeállításánál több kedves ügyfelem járt a fejemben. Úgy állítottam össze az ajándékokat, hogy magam elé képzeltem, minek örülnének a panyizsuzsi rajongók.

Ha pedig az is érdekel, hogy kitől vásárolsz, itt két magyar női kisvállalkozás termékeit fogod megtalálni. A multik helyett erősítsük a hazai alkotókat!


Eljött a csodás karácsonyi ajándékok ideje!
Mutatom a limitált darabszámban készült csomagokat, amik nagyon gyorsan el fognak kelni.

Egy csepp ünnep

A kis csomagba egy nagy kedvencet tettünk: a csepp alakú Drop fülbevalót. 11 színből választhatsz, melyek közül a lila csak itt elérhető. Mellé pedig egy kis téli kényeztetés jár, a Lipstacio pisztáciás ajakbalzsam a kézműves Magister Products kincsestárából. Szinte meg akarod majd enni!

Mennyibe kerül?
A csomag ára 5.390 Ft lenne, azonban karácsony előtt 4.990 Forintért rendelheted meg. Ráadásul a díszcsomagolás is jár hozzá!

Egy csepp unnep, karacsonyi ajandek, ekszer


Szeretnivaló szépség

A MONO+ gyűrű talán a legikonikusabb panyizsuzsi ékszer! Ideális kiegészítő hozzá egy ugyanolyan színű bogyó fülbevaló. Ebben a csomagban választhatsz bármelyik elérhető szín közül, például piros, fekete, türkiz, sárga. Mellé egy fantasztikus hidratáló arckrémet tettünk a chia kivonatos Ciai Chiát a Magister Products-tól.

A csomag ára 10.790 Ft lenne, karácsony előtt 9.990 Forintért rendelheted meg. Pluszban a szépséges doboz ajándékba jár hozzá!

Mono 3 es arckrem, karacsonyi ajandek, panyizsuzsi


Bájos elegancia

A fragil láncról egy balerina jut eszünkbe, kecses és törékeny. Ezért elegánsan mutat a nyakon. Alkalmi ruhákhoz tökéletes, hétköznapi ruhákhoz meglepően stílusos választás. Kiegészíti az összhangot a hozzá illő fragil gyűrű. Ezeket bármelyik színben kérheted a csomagodba.
Mit tartalmaz még az ajándékpakk? Egy kézzel készült üveg karácsonyi díszt. Pöttyös és szeretnivaló!
A csomag ára 24.200 Ft lenne, karácsony előtt 19.900 Forintért rendelheted meg. Igen, kitaláltad, a karácsonyi doboz is ajándékba jár hozzá!

torekeny elegancia csomag, karacsonyi ajandek ekszer


Tudnivalók a panyizsuzsi karácsonyi ajándékokról

CsomagolásMindhárom csomaghoz “karácsonyfa alá tehető” állapotban érkezik, díszcsomagolásban. Így nem kell a csomagolópapírral szenvedned. 
Rendelési határidő: Fontos, hogy minél előbb rendeld meg a kiszemelt csomagot, hogy biztosan odaérjen karácsonyra. A legutolsó lehetséges dátum: 2018. december 19. éjfél. Ha ekkor rendeled, december 22-ére megérkezik.
Garancia: Az ékszerekre 10 év garanciát vállalunk!