Hónap Ékszere kedvezmény

Ez a Hónap Ékszere...
Panyizsuzsinál  minden hónapnak egy központi ékszere, ami olykor egy ékszer típus, máskor egy szín vagy éppen egy fazon lesz. A Hónap Ékszeréhez mindig vannak kedvezmények, azaz ezeket 7 napon át jelentős, de mindig más kedvezménnyel lehet megvásárolni.
 
Kíváncsi vagy melyik lesz az OKTÓBER Hónap Ékszere?    
Ha október, akkor egyértelműen itt az ősz. És ha ősz van, akkor előkerülnek a meleg ruhák és amelegebb színekre is jobban vágyunk!
Persze ennek egyáltalán nem kell egy szomorú dolognak lennie, hiszen ezek a színek, egy fottó ital, egy bekuckózós este egy szelet finom sütivel vagy pontosan olyan széppé tudja varázsolni az őszi napokat, mint az év bármelyik napják.
A panyizsuzsi webáruházban is találsz néhány dolgot, amivel feldobhatod az őszi szettjeidet...
 
Ugye, már kitaláltad?!
 
 
Ne legyél búbánatos ebben a hónapban, vedd fel a meleg ruháidat, gázolj az avarban vagy gyűjts gesztenyét és élvezd az őszt!

Vásárolj október 3-10. között a MUSTÁR színú vagy MUSTÁR színt tartalmazó ékszereket 25%-kal olcsóbban a panyizsuzsi webshopból és viseld jó kedvvel a Hónap Ékszerét!

Fontos, hogy tudd: az akció csak 2019. október 3-10. között él a MUSTÁR színű ékszerekre, a panyizsuzsi webshopban. A kedvezmény csak a teljes árú ékszerekre vonatkozik más kedvezménnyel nem tudod összevonni és utólag érvényesíteni sem tudom. A rendeléshez nem szükséges kuponkód, a webshopban már a kedvezményes árakat láthatod!

Szerezz magadnak egy (vagy több) panyizsuzsi MUSTÁR ékszert 25% kedvezménnyel!