Ha egy ékszert választhatnék, az kapsula nyaklánc lenne

Figyelem: Kapsula-akció!

Októberben a kapsula nyaklánc vagy gyűrű mellé féláron adjuk a fülbevalót!

Az akcióról bővebben az oldal alján olvashatsz.
Ha egy ékszert választhatnék, az kapsula nyaklánc lenne!
Nem is olyan rég egy teljesen új ötlet rázta meg a divatvilágot, és szerzett játékos kedvű híveket. Ez a kapszula-gardrób: egy texasi divatőrült lány elhatározta, hogy véget vet a káosznak, és 37 darabra csökkenti a teljes gardróbját. Csakis az egymással jól társítható, jó minőségű és tartós darabok úszhatták meg a kiselejtezést. Követői között vannak még radikálisabbak is, akik 33 darabból öltözködnek egész évben – a kiegészítőket is beleszámítva!

Egy nyaklánc, ennyi elég? A kapszula-gardrób felforgatta az eddigi szokásainkat

Mi a kapszula-gardrób legnagyobb tanulsága?
Hogy a minőség mindig felülkerekedik a mennyiségen. Mert hiába a nagy választék, ha a végeredmény nem tökéletes. Ez pedig igaz az ékszerek esetében is.

Ha egyetlen nyakláncot választhatnál, melyik lenne az?

A kapsula nyaklánc (gyűrű és fülbevaló) megalkotásánál olyan ékszert akartam készíteni, ami egy kapszula-gardróbba is nyugodt szívvel beválasztható, mert:

  • számos outfittel viselheted
  • dolgos hétköznapokon és különleges alkalmakkor is egyaránt jó választás
  • lehet egyszerű és lehet extravagáns kiegészítő is
  • minőségi anyagokból készült, ezért hosszú éveken át viselheted

Megnézem az összes kapsulát>>

Hogyan lehet ilyen sokoldalú egy egyszerű nyaklánc?

A kapsula nyaklánc (és ezt elmondhatjuk a gyűrűről, fülbevalóról is) egyedi formavilágú, egyedi színkombinációjú ékszer. Minőségi anyagokból készül, az üveg egyik legszimpatikusabb tulajdonsága, hogy idő- és kopásálló. Nem fog karcolódni, megkopni, kifakulni, erre garanciát vállalok. 10 év garancia jár minden kapsula mellé!

A kapsula kézműves ékszer egyedi dizájnnal. Mióta mindenünk gyárakból származik, már nem is csodálkozunk, ha ugyanaz a ruha, ékszer vagy mobiltelefon szembejön az utcán. Ugyanazok a kozmetikumaink, lakberendezési tárgyaink, autóink. Kivéve, ha odafigyelsz, hogy ez ne így legyen.

Akár egyetlen ékszer is elég lehet a ragyogó megjelenéshez: kapsula nyaklánc, gyűrű, fülbevaló.

Hogyan válaszd ki a kapsula ékszert?

Amikor a kapsula kollekció ékszerei közül választasz, leginkább az alábbi szempontokat érdemes figyelembe venni:

  • A nyaklánc színe harmonizáljon a többi kiegészítő színével, vagy képezzen kontrasztot, attól függően, hogy mit szeretnél a színek kombinációjával kifejezni, mennyire harmonikus vagy extravagáns eredményt akarsz elérni.
  • Van a ruhatáradban gyakran visszatérő szín? Akkor könnyű dolgod lesz: válassz hozzá illő színű kapsulát!
  • Ékszerválasztásnál nagyon fontos szempont a bőröd tónusa. A hideg tónusú bőrhöz az ezüst, a fehér, a kék árnyalatai, a meleg tónusú bőrhöz az arany, a sárga és a vörös árnyalatai illenek a leginkább.

Nézd meg a kapsula kollekció színeit itt>>


Mit mondanak azok, akik már viselik a kapsulát?

A legújabb kedvencem. Csodálatos. Köszönöm. :)
SEdit

Köszönöm szépen a gyorsaságot, a rendelés után villámgyors volt a szállítás. Első pillantásra is nagyon ízléses és igényes a csomagolás, rögtön megragadott, és örültem neki, hogy nem egy nylonzacsiba csomagolva kaptam meg az ékszereket (bocsánat, nem is feltételezek ilyesmit Rólad, de sajnos volt már ilyen tapasztalatom). A doboz tartalma élőben sokkal jobban tetszik, mint a kép alapján, és tényleg nagyon igényesek az apró részletek, az aláírt szerelékek, a kis kártya, a garancia meg egyenesen lenyűgözött.
Szóval kedves Zsuzsi, KÖSZÖNÖM, és további sok sikert kívánok, nagyon igényes és profi vállalkozást építettél fel, amihez csak gratulálni tudok.
Simonné Támadi Szilvia

Kapsula-akció!

Októberben a kapsula nyaklánc vagy gyűrű mellé féláron adjuk a fülbevalót!

Azaz, a fülbevaló ára 4.900 Ft helyett csak 2450 Ft.

Mettől meddig tart az akció?
2017. október 10-től 2017. október 25. hétfőig.


Megnézem az összes kapsulát>>Fontos tudnivalók az akcióról
:

A kedvezmény a szettek rendelésére nem vonatkozik.

Egy rendelés alkalmával csak egy kedvezményt vehetsz igénybe, ha több ékszert szeretnél rendelni, akkor azt külön rendelésben add le utánvétes fizetési móddal, így mi egyben fogjuk küldeni, és ennek megfelelően módosítjuk a szállítási költséget is!

A kedvezmény érvényesítéséhez kuponkód nem szükséges, a pénztárban automatikusan levonódik a kedvezmény összege.


Szerezz be egy kapsula nyakláncot vagy gyűrűt, és hordd sokféleképp! Hozd ki belőle a legtöbbet, így akár egyetlen ékszer is elég lehet a ragyogó megjelenéshez.

Persze, akkor is választhatod ezt a csinos nyakláncot, ha egész ékszer kollekciód van. Nem ítélkezünk, hiszen mindenki gyűjt valamit.