Lepd meg szerettedet a kedvenc panyizsuzsi ékszerével: az ajándékutalványok segítenek

Ékszert ajándékozni nem tartozik a világ legkönnyebb döntései közé. Lehet, hogy jól ismered a párod, a gyermeked, az anyukád, a legjobb barátnőd vagy a munkatársad ízlését, de elképzelhető, hogy ő idén épp másmilyennek örülne. Szeretne kipróbálni egy új színt vagy formát, vagy maga sem tudja még eldönteni, hogy épp egy bordó nyaklánc vagy egy matt fekete gyűrű menne a legjobban az új szilveszteri ruhájához.

Kerüld el a kockázatot, és válassz olyan ajándékot, aminek egészen biztosan örülni fog!

Ráadásul megkapja a színes kincsek közötti válogatás izgalmas, bizsergető érzését is!
Vehet magának gyűrűt, nyakláncot, fülbevalót. De az is lehet, hogy talál egy csodás szettet, amiről mindig Te jutsz majd eszébe.
És garantáltan hordani fogja, hiszen ő választotta ki! Plusz, nem kell betippelned a méretét sem, huhhh. :)


Itt jönnek az ünnepi hangulatú ajándékutalványok

Itt jönnek az ünnepi hangulatú ajándékutalványok

Idén is többféle elegáns, arany csomagolású, pink szalaggal átkötött ajándékutalvány várja, hogy beválthassa tulajdonosa a számára tökéletes panyizsuzsi ékszerre.Mi ebben a szép formátumban postázzuk az utalványokat, így Neked már csak az a dolgod, hogy a fa alá tedd.

Válassz az

  • 5.000
  • 10.000
  • 15.000
  • 20.000 Ft-os címletekből, 
  • sőt arra is van lehetőséged, hogy más összeget adj meg! Ez esetben kérlek, jelezd felém kérésedet a Kapcsolat oldalon keresztül.

Még nem tudod, milyen címletű kupon mellett dönts? Semmi gond!

Az ajándékkártyákat digitális formában is meg tudod rendelni, akár az ünnep küszöbén, és otthon magadnak kinyomtathatod színesben. Így nem kell megvárnod, hogy kivigye a futár. :)

Tehát hogyan juthasz hozzá a panyizsuzsi ajándékcsomagokhoz?

VAGY megrendeled minél előbb a kiválasztott címletet, és mi elküldjük Neked arany színű borítékban, masnival átkötve, strapabíró papír dobozban.
VAGY megrendeled a kiválasztott címletet az utolsó lehetséges időpontban (december 23-án, esetleg a két ünnep között, mert valaki lemaradt a listádról), és mi elküldjük Neked e-mailben a nyomtatható ajándék kártyát, amit Te kinyomtatsz.
VAGY, ha még ennél is sürgősebb, akkor hívd telefonon az ügyfélszolgálatunkat (+36 30 600 3400), és néhány óra alatt megoldjuk az ajándék kérdést.


Az ajándékutalványt a vásárlást követően kinyomtatva, elegáns csomagolásban, futárral küldjük neked. Az ajándékutalvány kizárólag a https://panyizsuzsi.hu/ oldalon, a webshopban található ékszerekre váltható be, a vásárlás napját követő 1 hónapon át. Egyszeri vásárlásra jogosít, készpénzre nem váltható, és érdemes felhasználni a teljes összeget, mert visszaadni nem lehet belőle.