A havi TOP5 ékszer 5 napon 25% kedvezménnyel! >>> Kattints ide a kedvezményes ékszerekért!

Budapest mandzsettagomb és díszzsebkendő - kék

Modern elegancia férfiaknak: Budapest díszzsebkendő és mandzsettagomb

Panyi Zsuzsi üvegdesigner és Borody Krisztina selyemfestő együttműködése révén született meg a Budapest díszzsebkendő és mandzsettagomb.

A tervezők a klasszikus férfi kiegészítők modern változatát álmodták meg, és végig szem előtt tartották, hogy olyan színpárokat használjanak, amelyek könnyen illeszthetőek a legtöbb férfi ruhatárba és többféle öltönnyel, nyakkendővel, inggel variálhatók legyenek, ugyanakkor a nemes anyagok – hernyóselyem és üveg – mindig az eleganciát és a magabiztos stílust hirdessék.

A Budapest díszzsebkendőn a város térképe látható művészi kidolgozásban és háromféle színkombinációban. A szétterített zsebkendőn jól felismerhetőek Budapest jellegzetes utcái, körútjai valamint a Duna vonala, összehajtva viszont színes, energikus, impulzív, mint maga a város. A hozzáillő mandzsettagombok letisztult formáikkal ugyanezt a lendületet és eleganciát viszik tovább követve a díszzsebkendő színeit. A mandzsettagombok ugyanabból az edzett üvegből készülnek, amelyből a panyizsuzsi ékszerek és ugyanúgy 10 év garanciát vállal rájuk a márka.

Mérete:

kendő: 28 x 28 cm

mandzsetta: 1.7 x 1.7 cm

Tulajdonságok
Kinek? férfiaknak
Milyen ékszer? mandzsetta
Milyen fémmel? ezüst színű
Milyen alkalomra? születésnap, esküvő, keresztelő, karácsony
Ki ihlette? Nem áll rendelkezésre
Írd meg a saját véleményedet
Legyél az első, aki véleményt ír erről a termékről!
Értékelésed