Letisztult adventi koszorú Panyi Zsuzsitól


Karácsonykor is szereted a modern, letisztult stílust? A karácsonyi dekorációk forgatagában nem egyszerű megtalálni az ilyen darabokat. 
Beszéljünk a karácsony egyik fő dekor eleméről, az adventi koszorúról!

Megmutatom, mennyire különböző hangulatú adventi koszorúkat készítettem hasolnó alappal.

Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy Neked melyik tetszik!


A két alap adventi koszorú a világos és a sötét. Idén készítettem egy újat is, zöld színben!

Ahogy látod, 4-4 számozott üvegből állnak a koszorúk, a skandinávos minimalista stílust képviselik. Újrahasznosított borosüvegekből készülnek, amiket egész évben gyűjtünk nem csak mi, hanem a tág család és az ismerősök is.

Nézzük meg, hogy mutatnak az üvegek különböző stílusokban:

1. Hófehér skandináv fények

Tisztaság, hó, ünnepi fény. Ezek a szavak juthatnak eszünkbe elsőre a Hófehér adventi koszorú verzióról. Ha idén skandinávosan egyszerű és elegáns dekorációt szeretnél, ez az egyik legjobb választás. Egészítsd ki arany és fehér díszekkel. Ha adnál hozzá egy kis színt, piros bogyók szépen mutatnának vele.
Jövőre ugyanezeket a fehér üvegeket körbeveheted akár ezüst- kék kiegészítőkkel is, vagy épp natúr fa díszekkel, így teljesen új stlust tudsz adni az adventi koszorúdnak.2. Fekete-arany minimalizmus

Gondoltad volna, hogy a fekete is lehet karácsony hangulatú? Az arany és a gyertyafény melegséget csempész a minimalista fekete dizájnba. Modern, férfias, vagány csavar ez a klasszikus adventi koszorún. A lényeg megmarad: négy gyertya. 

Meglepő karácsonyi dekorációt szeretnél? Ez ki fog tűnni a sorból!

3. Természetközeli zöld - ÚJ!

A fenyő zöldjére emlékeztető adventi koszorút választhatsz, ha a legújabb zöld üveg gyertyatartóink mellett döntesz. Remekül illik a szokásos karácsonyi díszekhez is, de ha egyedibb dekorációt szeretnél, tegyél mellé szokatlan díszeket, mint a képen látható fehér szarvas.

A szárított virág használata segít még természetközelibbé tenni az adventi koszorúdat. Vegyél egy csokrot a piacon, és kísérletezz, melyik virággal mutat a legszebben a díszed!

4. Klasszikus, szeretnivaló piros dísz

A piros karácsonyra örök divat, soha nem fog elavulni. Készíthetsz díszeket az adventi koszorúdhoz textilből, szalmából, papírból. Az adventi kalendáriumot is elhelyezheted a koszorú köré, így egyszerre dekoráció és ajándékokat rejtő naptár. Imádjuk!

Készítsd el a saját adventi koszorúdat!

Nézd meg, milyen díszeid vannak hozzá otthon, és miből tudsz még díszt varrni, ragasztani, kivágni, festeni. A sötét és világos üveg mécsesek minden stílushoz jól fognak illeszkedni.

Szeretnél koszorút rendelni?

Válaszd ki, hogy a sötét, a világos vagy a zöld tetszik jobban. Siess vele, mert a kollekció limitált, fogynak a borosüvegek.

Tudnivalók a rendeléshez:

Az adventi koszorú előrendelési időszaka 2018. november 3-25. között van, a szállítás pedig a november 26-i héten fog megtörténni, hogy garantáltan odaérjen az első vasárnapjára.