Kíváncsi vagy, melyek a legnépszerűbb panyizsuzsi ékszerek?! >>> Kattints ide!

Adventi koszorú - fehér

Nincs raktáron
SKU
74747846846
19 900 Ft

A panyizsuzsi adventi koszorú ötvözi a környezettudatos gondolkodást a design-nal. A recyling szellemében az összegyűjtött, használt üvegpalackokból letisztult formavilágú, egyedi dekorációs tárgyak születnek, amelyek tökéletesen hangsúlyozzák az ünnep fényét. Az adventi koszorú a skandináv minimalizmus vonalába illeszkedik. A számmal ellátott palackok az adventi vasárnapokat jelölik. Állíthatóak egymás mellé sorba, vagy egy körív mentén, koszorúformában.

FONTOS! Az adventi koszorú előrendelési időszaka 2019. november 3-tól a készlet erejéig! A szállítás a november 25-i héten fog megtörténni, hogy garantáltan odaérjen az első vasárnapjára.

A mécsesek a matt-fényes felületek játékával harmonikus részei a monokróm enteriőröknek, de arany és természetes kiegészítőkkel is stílusosak, nem utolsó sorban pedig jövőre ismét használhatóak. A már-már puritán mécsesek izgalmas ellenpontok a csillogó-villogó felhajtásban és határozottan fogalmazzák meg a karácsony mottóját: belül készülni és megélni az ünnepet. A mécsesek formája és grafikája a letisztult szépséget hirdeti, ugyanúgy ragyogja át a karácsonyt és az azt megelőző várakozást, ahogyan a gyertyaláng a mécseseket. A panyizsuzsi adventi koszorú újrahasznosított termék, melyek limitált szériában készülnek. A termék 4 db számozott mécsest és 4 db teamécsest tartalmaz! Mérete: átmérő: 7 cm magasság: 9,5 cm ill. 14.5 cm

Tulajdonságok
Kinek? nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, bárkinek
Milyen ékszer? Nem
Milyen fémmel? Nem
Milyen alkalomra? advent, karácsony
Ki ihlette? Nem
Írd meg a saját véleményedet
Legyél az első, aki véleményt ír erről a termékről!
Értékelésed