LIMITÁLT kollekció: drazsé fülbevalók 27 színben, csak a készlet erejéig! Kattints és válogass a kedvenc színeidből!

Acélkék fragil ezüst nyaklánc - rövid

Törékenyek vagyunk mi, emberek. Törékenyek az állat- és növényvilág egyedei. Törékenyek a minket körülvevő tárgyak. Mert törékeny minden, aminek lelke van. Egy láncnak is van lelke. Egy fülbevalónak is vannak gondolatai. Egy gyűrűnek is vannak érzelmei. Épp ezért szerethető a törékenységük bennük. A törékenység érték. A rövid fragil lánc egy filigrán, visszafogott ékszer. Egy rövid ezüst nyaklánc és egy színes üvegpötty.

Hogyan viseld az acélkék rövid fragil ezüst nyakláncot?

Szépen mutat egy kigombolt nyakú inggel, de egy egyszerű, kerek nyakú pólóval is. Egyszerűen szép! Éppen ezért, ha különleges alkalomra szeretnéd viselni, megteheted: egy pánt nélküli ruhának vagy topnak csodás fókuszpontot adhat.

A panyizsuzsi fragil rövid lánc 925-ös sterling ezüstből és egy pötty üvegből készül. A magyar nemesfémpiac sajátosságai miatt az ékszer lánc részének szemnagysága és formája kis mértékben eltérhet a képen láthatótól. Méret: lánc hossza: 40 cm.

A rövid nyaklánc legnagyobb előnye

A rövid nyakláncokat azért szeretjük, mert az arcra irányítják a figyelmet. A fragil ezüst nyaklánc jó eszköz arra, hogy kiemeld az arcodat, és ne az ékszereidre, hanem saját magadra irányítsd a figyelmet.

Az acélkék fragil rövid ezüst nyaklánc viselésének 5 trendi módja

1. Minimalista – az egyszerűség jegyében

Elegáns és kifinomult hatása van, ha egy inghez vagy blúzhoz, esetleg a kedvenc kerek nyakú pólódhoz társítod. Egyszerű, mégsem unalmas: erről az üveg ragyogó színe gondoskodik.

2. Hosszú láncokkal kombinálva

Kombináld a kis fragil láncodat két hosszú nyaklánccal! Különböző típusú és stílusú nyakláncok viselésével teljesen egyedi összhatást érhetsz el. A színek és a formák játékának csak a képzelőerőd szab határt. Egyszerű toppal vagy vastag, kötött kardigánnal a legmenőbb.

3. Boho chic

A fragil rövid lánc sokoldalú ékszer. Lehet elegáns, de lehet önfeledten bohókás is. Elsőre nem is gondolnád, mennyire ráerősít a flower power stílusra: virágmintás ruhával, rojtos-bojtos darabokkal, széles karimájú kalappal a fesztivál stílusikonja lehetsz!

4. Szigorú üzleti stílusban

Az irodai divatnak megvannak a maga szabályai. A nemes anyagok, a klasszikus szabás és az időtálló stílus a fragil rövid lánc világával tökéletes összhangban vannak. A nemesfém hűvös fénye és az üveg ragyogása kifinomult kiegészítője lehet a visszafogott, egyszerű üzleti stílusnak.

5. Vállvillantás

Viseld rövid fragil ezüst nyakláncodat egy vállat szabadon hagyó felsővel vagy ruhával, és hagyd, hogy ragyogjon!

Tulajdonságok
Kinek? nőknek
Milyen ékszer? medál / lánc
Milyen fémmel? sterling ezüst
Milyen alkalomra? Nem
Ki ihlette? Nem
Írd meg a saját véleményedet
Legyél az első, aki véleményt ír erről a termékről!
Értékelésed