A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Lehet a szerelmet ékszerbe álmodni?

2011-12-01

 

Karafiáth Orsi után ismét az irodalom tájáról érkező hölgy ihlette meg Panyi Zsuzsit: Ugron Zsolnának tervezett kollekciót. Ugron Zsolnának tavaly novemberben jelent meg az első igen nagysikerű könyve az Úrilányok Erdélyben. Idén egy rendhagyó szerelmi regény, a Szerelemféltők társszerzőjeként egy egész furcsa világba kalauzolja el az olvasókat.

Zsuzsit különösen inspirálják a krosszkultúrális együttműködések, valóban hisz az alkotóerők szinergikus hatásában.

A Zsolna-medál egy valóban különleges panyizsuzsi ékszer, mert teljesen más, mint az eddigiek. A kollekció szakított panyizsuzsi világának folytonosságával és merészen új színvilágot, más jellegű anyagot és új formát kapott a tervezőjétől.

Panyi Zsuzsi a Zsolna kollekcióról:

Mindig izgalmas személyre szóló ékszert tervezni. Megtalálni a harmóniát a személyiségében, mozdulataiban, a jellemző gesztusaiban. Ezeket szeretem lefordítani az üveg nyelvére és tükrözni ezt formában, színekben. Élvezem ezt az üvegbe égetett lélekbúvárkodást...”

A panyizsuzsi Zsolna ékszerkollekció egyszerre mutatkozott be Ugron Zsolna és Meskó Zsolt közös könyvével a Szerelemféltők-kel a New York kávéházban december 1-én. A Szerelemféltők a magyar irodalomban rendhagyó módon két szerző, egy nő és egy férfi közös regénye. Az írók munkájukat egy négykezes zongorajátékhoz hasonlították, ahol a két szólamból meglepő dallam áll össze.

A kollekció első darabja, a Zsolna-medál december 1-től rendelhető a panyizsuzsi webshopban, illetve megtalálhatóak lesznek az Ulpius Könyvesboltokban.