A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

N°27 kapsula szett

0818146
9 500 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

10400 Ft
10750 Ft

N°27 kapsula szett

A kapszula. Egy lekerekített végű világ. Egzakt zárt forma. Kicsi gömbölyű végei finomak és mégis határozottak. Színei kirobbanóak és kontrasztosak. Ilyen egy kapszula.

Kapszula-szerű üvegbe zártam a kedvenc színpárjaimat.

Az ékszerek fém része nikkelmentes ezüstözött anyagból készült.

Mérete:
medál: 2×7 cm
gyűrű: 3×1.6 cm A karika mérete állítható!
sodrony lánc 42 cm

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Acélkék bogyó-gömb fülbevaló N°27 kapsula medál N°27 kapsula gyűrű N°27 kapsula fülbevaló

VÉLEMÉNYEK mások írták

N°27 kapsula szett

Simonné Támadi Szilvia

Kedves Zsuzsi!

Köszönöm szépen a gyorsaságot, a rendelés után villámgyors volt a szállítás. Első pillantásra is nagyon ízléses és igényes a csomagolás, rögtön megragadott, és örültem neki, hogy nem egy nylonzacsiba csomagolva kaptam meg az ékszereket (bocsánat, nem is feltételezek ilyesmit Rólad, de sajnos volt már ilyen tapasztalatom). A doboz tartalma élőben sokkal jobban tetszik, mint a kép alapján, és tényleg nagyon igényesek az apró részletek, az aláírt szerelékek, a kis kártya, a garancia meg egyenesen lenyűgözött.
Szóval kedves Zsuzsi, KÖSZÖNÖM, és további sok sikert kívánok, nagyon igényes és profi vállalkozást építettél fel, amihez csak gratulálni tudok. (Létrehozva: 2016.07.27.)

Írj véleményt erről a termékről: N°27 kapsula szett

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge