A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Színes nász övcsat

Írj véleményt elsőként a erről a termékről!

151512
5 000 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

5900 Ft
6250 Ft

Színes nász övcsat

A csókod festi kékre az eget, szemed színétől zöldülnek a fák.
Nélküled üres minden képkeret és világtalan az egész világ.
(Weöres Sándor)

Ebben a különleges esküvői övcsatban minden esetben az ünnepi dekoráció, illetve a menyasszonyi virágcsokor színei köszönnek vissza. A menyasszony számára készített ékszeren található két csík azt a szerelmespárt szimbolizálja, akik életüket ez alkalommal örökre összekötik.

A panyizsuzsi nász kollekció minden darabja rendelhető fehér, beige, mandula és halvány barack színekben. Az esküvői ékszerek megrendelhetők, illetve személyes találkozó egyeztethető a Kapcsolat menüponton keresztül. A megrendelést követően a menyasszonyi ruháról fotót és lehetőség szerint anyagmintát is kérünk a személyes egyeztetés alkalmával, hogy az ékszerek maximális harmóniában lehessenek vele.

mérete: 6×4.5 cm övcsat

Az öv hossza, csattal együtt értendő és a legördülő menüben választható. A megjelölt méret a legkisebb és a legnagyobb derék, illetve csípő méretet jelenti, attól függően, hogy hol viseled. Minden övet lepatentozható szíjjal látunk el, így egy övhöz több panyizsuzsi övcsatot is rendelhetsz!

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Rózsaszín MONO+ gyűrű Lazac  MONOman mandzsetta gomb Rózsaszín MONOman mandzsetta gomb Lazac MONO+ gyűrű

Írj véleményt erről a termékről: Színes nász övcsat

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge