A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Ragyogó orchidea 2014. színe

A panyizsuzsi webshopban már kapható a népszerű MONO ékszerkollekció minden darabja 2014. divatszínében, ragyogó orchideában.

A ragyogó orchidea egy végtelenül sokrétű szín: pinkek, lilák, mályvák és rózsaszínek megannyi árnyalatát, mint egymásra helyezett és egymásba olvadó rétegeket jeleníti meg. Ez a kirobbanóan energikus szín az innováció, a képzelőerő és a kreativitás színe. Tökéletes divatszín, hiszen egyszerre feltűnő ugyanakkor finom, lágy és nőies.

Ez a szín él, sőt szinte vibrál. Ettől egy kissé irritáló, kicsit intrikus is. A tavalyi megnyugtató és higgadt zöld tökéletes ellentettje. Energiát és fényt sugároz magából. Nem véletlen a nevében a jelző: ragyogó. Tenni akarás van benne és minden árnyalatával cselekvésre ösztönöz. Mégis a kirobbanó erő mögött ott rejtőzik benne a hihetetlenül finom, lágy nőiesség. Ez a feminin jelleg teljesen feloldja a benne lévő feszültséget. Elsősorban női szín, de mértékkel használva férfiak ruhatárának is remek kiegészítője.

Panyi Zsuzsi már az év elején elkészítette a teljes MONO ékszerkollekciót 2014 divatszínében. A MONO kollekcióba 12 féle ezüstözött és ezüst üvegékszer tartozik, és közös jellemzőjük, hogy minden ékszer egyetlen ütős színből áll. Ezek az egyszínű ékszerek – a bogyó, a kocka és a drazsé fülbevalók, az anya-lánya gyűrűk, a medálok, a mandzsetta gombok és a fragil ezüst kollekció ékszerei – csodásan mutatnak az orchidea ezen árnyalatában. Szépség, törékenység és harmónia találkozik ezekben az ékszerekben.

Az ékszereinket nem kizárólag ruháinkhoz, hanem gyakran hangulatunkhoz választjuk. A ragyogó orchidea ékszer jó választás azokra a napokra, amikor kirobbanó formában szeretnénk tündökölni.

A MONO ragyogó orchidea kollekció ékszerei megtalálhatóak a panyizsuzsi webshopban: http://panyizsuzsi.hu/webshop/ragyogo-orchidea-ev-szine-2014-pantone/
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a MONO ragyogó orchidea kollekcióról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/ragyogo-orchidea-kollekcio/

További információ a MONO ragyogó orchidea kollekcióról:

Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137
www.panyizsuzsi.hu
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzsi
panyizsuzsi flickr: www.flickr.com/photos/panyizsuzsi/