A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Különdíjat nyert az új panyizsuzsi csomagolás!

A Kreatív Csoport Pakk csomagolásdizájn-versenyén 44 munka közül 13 jutott shortlistre és végül két kategóriában osztottak ki díjat 2010. június 2-án. A Pakk zsűrielnöke Pohárnok Mihály, a Design Terminal ügyvezetője volt.

Panyi Zsuzsi a saját nevéből felépített branddel a nagy cégek mezőnyében indult, mint magyar kisvállalkozás.„Szerencsére tudtunk nemzetközi színvonalú munkákat díjazni, melyek minőségben, grafikai megvalósításban megütötték a mércét (...) Ezért is örültünk meg annyira Panyi Zsuzsi kézműves csomagolásainak, melyeket különdíjjal is jutalmaztunk. Én sokkal több hasonló, ötletes, ízléses megoldás várnék a nagyobb cégektől is.” - nyilatkozta Szalai-Burszán Balázs, a Kreatív szerkesztője.

E szakmai elismerés alkalmából a www.panyizsuzsi.hu oldal webáruházában leadott rendelések már júniustól a Hefelle Glória által tervezett új, díjnyertes csomagolásban kerülnek postázásra.
A díjnyertes alkotás megtekinthető itt: http://panyizsuzsi.hu/blog/designdijas-a-panyizsuzsi-csomagolas/
Kontakt: Panyi Zsuzsi 70.619.2137 panyi.zsuzsi [kukac] panyizsuzsi.hu

2010. junius 9.Megtaláltad, amit kerestél? Tetszett, amit olvastál? A Google +1 gomb megnyomásával barátaidnak, ismerőseidnek is jelezni tudod, hogy meg voltál elégedve ennek az oldalnak a tartalmával. Kérjük, használd bátran ezt a lehetőséget és ajánld az oldalt a Google keresőben: kattints az ikonra!