A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Ők 10-en. Nők és teremtők - Design Hét 2012. panyizsuzsinál

2012-09-26

A 2012-es Design Hét mottója: SLOW LIFE, azaz élj lassabban, hogy igazán meg tudd élni a pillanatot. Rendkívül bátor gondolat ez a mai rohanó világban, ám éppen a SLOW LIFE a lényege az elmélyült alkotásnak és az alkotás megismerésének is.

A panyizsuzsi blogon a Desing Hét 2012. 10 napja mindig rendkívüli és ez idén sincs másként. Ők 10-en. Nők és teremtők címmel rendhagyó nyitott műhely sorozatot szervezett Panyi Zsuzsi. 10 olyan alkotó, teremtő nőt mutat be, akik jelenleg még nem állnak a média reflektorfényében, ám csöndben, kicsiben, elkötelezett szenvedéllyel alkotnak a saját világukban és csodák kerülnek ki a kezük alól. Ez maga a SLOW LIFE.

2012. szeptember 28. és október 8. között minden alkotó nőről egy-egy egész nap szól majd a panyizsuzsi blogon, amely során az olvasók megismerhetik az alkotót, az alkotásait és a műhelyét is. A tradicionális nyitott műhely fogalmát Panyi Zsuzsi ötvözi az internet és a blog lehetőségeivel: legyőzve a térbeli és időbeli korlátokat kinyílnak a műhelyek és az érdeklődők nem csak a kész alkotásokat, hanem az alkotás helyét is felfedezhetik. Bepillantást nyerhetnek oda, ahová csak ritka alkalmakkor lehet belépni, hiszen az alkotó számára a műhely mindig intim, személyes tér.

lenoushka

A bemutatott alkotók között szerepel keramikus, textiltervező, táskakészítő, ékszertervező építész valamint kalapkészítő és ötvös is. Bámulatos nők, varázslatos alkotásokkal.

10 nap, 10 nő és 10 ajándék. Az „Ők 10-en. Nők és teremtők” sorozatnak ugyanis szerves része a nagy sikerű Potya Péntek nyereményjáték is, amely most a Design Héten naponta jelentkezik. Mind a 10 teremtő nő felajánlott egyet az alkotásai közül, amely a blogbejegyzés hozzászólói között kerül kisorsolásra a Design Hét végén. A felajánlott tárgyak és az alkotók személye jelenleg még meglepetés, de az garantált, hogy igazi élmény lesz az „Ők 10-en. Nők és teremtők” online nyitott műhely sorozat. Kövesd a panyizsuzsi blogot: http://panyizsuzsi.hu/blog/tag/design-het-2012/, (a link 2012.09.26.-tól élő!) és lassíts le te is!

 

További információ a sorozatról:

Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137
www.panyizsuzsi.hu
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi twitter: twitter.com/panyizsuzsi
panyizsuzsi flickr: www.flickr.com/photos/panyizsuzsi/

kutya és présgép