A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

A magabiztos nő koncentrikus körei

Panyi Zsuzsi legújabb üvegékszerében színes körök olvadnak egymásba és nőies finomsággal hirdetik a magabiztosságot.

A kör az egyik legősibb szimbólum. Nincs kezdete és nincs vége, mégis befejezett és tökéletes. Kerekségével kiegyensúlyozottságot és öntudatot sugall. A kör tökéletessége az emberiség kezdete óta megjelenik az ékszerekben. Már a legegyszerűbb fűzött karkötők is körbefutottak a csuklón és felidézték a kör formát. Panyi Zsuzsi legújabb karkötő kollekciójában, a Koncent-ben a körök kaptak főszerepet. Az ősi szimbólum modern formában jelenik meg, mindeközben megőrzi az évezredes jelkép jelentéstartalmát.

A Koncent koncentrikus, színes körei egymásba olvadnak, de sohasem érik utol egymást. A merész színű körök egymásra rakódnak, egymásba simulnak és egyetlen egységet alkotnak. Elválaszthatatlan részei az egésznek. A karkötő egy ezüstözött alapra készült domináns üveglencse, amely matt felülete szép ellentéte a fényes ezüstnek. A Koncent karkötő nem hivalkodik, mégis meghatározó. Olyan ékszer, amely dominálja a megjelenést és viselőjére vonzza a tekintetet. Magabiztosságra utal és bátorságot ad viselőjének.

A Koncent karkötők hatféle színösszeállításban készültek el és a karkötők elnevezésében (Napsugarak, Tengerkékek, Sárgák stb.) megjelenik a karkötők hangulata is. A Tengerkékek csipetnyi pirosa vagy a Sárgák kétféle szürkéje ugyanolyan merész párosítás, mint a Napsugarak kék, piros, sárga körei.

Idén a retró műanyag karkötők mellett igen divatosak a vékony, csilingelő fém karkötők, amelyből legalább egy tucatot bujtatunk a csuklónk köré. A Koncent karkötő kollekció azonban nem a divat hullámait lovagolja meg, hanem a női öntudatra épít. A magabiztosságra, amely egy ilyen ékszer viseléséhez kell, és a szabad asszociációra, amelyek a körök láttán születnek. A Koncent karkötők messziről hirdetik, hogy „Ez én vagyok! Bátor vagyok! Mint tóba hulló kő határozottan rajzolom a köreim!”.

A koncent karkötők 2012. november 12-től megtalálható a panyizsuzsi webshopban:http://panyizsuzsi.hu/catalogsearch/result/?q=koncent 
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a koncent kollekcióról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/koncent-karkoto


További információ a koncent karkötőkről:

Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137
www.panyizsuzsi.hu
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi twitter: twitter.com/panyizsuzsi
panyizsuzsi flickr: www.flickr.com/photos/panyizsuzsi/