A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Indigó: üvegékszerekbe zárt varázslatos kékség

Az indigó az egyik legősibb, legerősebb spirituális tartalommal bíró szín. Régen az indigócserje leveleiből nyerték, de ott van a szivárvány egyik csíkjában is. Bárhol bármikor felismerjük, ám szépsége semmit sem kopott az évszázadok alatt. Az indigó telt, mélykék. Látványa újra és újra felidézi a pohárban gomolygó festékcseppek emlékét. A kitartást és az elszántságot, amivel az átlátszó vizet kékre színezi, mélységgel és erővel tölti meg. Az üveg csillogása fokozza az indigó ragyogását és merészségét.

indigo_fragil02

Idén nyáron a panyizsuzsi mono+ és fragil kollekciók színskálája az indigóval bővült. A letisztult és színközpontú panyizsuzsi üvegékszer – legyen az fülbevaló, gyűrű vagy nyaklánc – életvidám és pezsdítő. Lendületbe hozza a legszürkébb hétköznapot is, merészségre ösztönöz és magabiztossá tesz.

A panyizsuzsi indigó ékszer igazi nyári kedvenc: kifinomult és varázslatos, viselhető nyaralás idején, buliban, munkahelyen, de elegáns alkalmakkor is. Nőies, harmonikusan illik a könnyű, mintás nyári ruhákhoz. Élénk színfolt, amely megragadja a tekintetet. Jól kombinálható a többi panyizsuzsi ékszerrel, alkalmas régi szettek felfrissítésére is. Hordható divatszínekkel – kanári sárgával, mély smaragddal és alumínium szürkével -, azonban a hófehérrel klasszikusan elegáns. Az indigó megunhatatlan és jól indul az a nap, amely panyizsuzsi indigó ékszerrel indul!

indigo_noi_szett

A MONO kollekció indigó színű ékszerei megtalálhatóak a panyizsuzsi webshopban: http://panyizsuzsi.hu/webshop/indigo-kek
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a MONO indigó kollekcióról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/indigo

További információ a indigó MONO kollekcióról:

Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137
www.panyizsuzsi.hu
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzsi
panyizsuzsi flickr: www.flickr.com/photos/panyizsuzsi/