A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Újrahasznosított üvegekből karácsonyi design-tárgyak


 Panyi Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója, a panyizsuzsi üvegékszerekkel vált ismertté. Ékszerei színesek, nőiesek és – túlmutatva önmagukon – egyben design-tárgyak is.

Idén karácsonyra Zsuzsi igazi meglepetéssel rukkolt elő: a flaska-mécsesekkel. Természetesen most is az üveg kapott főszerepet, de az ékszereknél megszokottól eltérően most nem színes, vidám üvegdarabkák olvadtak össze, hanem a kidobásra ítélt palackokból születtek lakberendezési kiegészítők az újrahasznosítás jegyében.

Mivel Zsuzsi fantáziáját az üveg minden formája megmozgatja, régóta foglalkoztatta a gondolat, miként lehetne üvegpalackokból a recycling szellemében egyedi tárgyakat létrehozni. Most megtalálta a megfelelő módot, amivel öblös üvegekből csodás mécsest készíthet.

Összegyűjtött, használt palackokból vágják ki a mécseseket, éppen ezért a mécsesek a forgalomban kapható palackok színeiben (átlátszó üveg, barna és zöld árnyalatok) kaphatók. Minden flaska-mécsesből egyetlen darab készül.

A mécseseken látható grafikát Zsuzsi 15 évvel ezelőtt egy karácsonyi üdvözlőlapra rajzolta le először, sok éven át használta is, majd egy idő után feledésbe merült. Idén ismét elővette és a mécsesekre tette, így vált teljessé és valóban ünnepivé a kollekció.

A flaska-mécsesek letisztult formája és grafikája a minimalizmus szépségét hirdeti, és fénye átragyogja a Karácsonyt és az azt megelőző várakozást.

A panyizsuzsi karácsonyi mécsesek újrahasznosított termékek, melyek limitált szériában kaphatók a panyizsuzsi webshopban!

A flaska karácsonyi mécsesek megtalálhatóak a panyizsuzsi webshopban: http://panyizsuzsi.hu/catalogsearch/result/?q=flaska
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a flaska mécses kollekcióról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/flaska-karacsonyi-mecses

 

További információ a flaska karácsonyi mécsesekről:

Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137
www.panyizsuzsi.hu
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi twitter: twitter.com/panyizsuzsi
panyizsuzsi flickr: www.flickr.com/photos/panyizsuzsi/