Kattint ide és megmutatom, hogyan alakíts ki egy minden igénynek megfelelő ruhatárat stylist nélkül! Töltsd le az INGYENES ebookot most!

Drukkoljunk együtt stílusosan!

Az EB láza után az Olimpiára készülünk és hasonló izgalmakra, örömökre számítunk. Érdemes a szurkolói outfitet is újragondolni, mezek olcsó, nejlon replikái helyett nőies ragyogást és a stílusos eleganciát csempészni szettjeinkbe. 

Drukker gyűrű 
Kosztümmel ugyanúgy hordható, mint nyári ruhával vagy farmer sorttal. A három (piros-fehér- zöld) ezüstgyűrű egymás mellett egyértelmű üzenettel bír, mégis ragyogóan nőies. Különlegessége megragadja a tekintetet, majd letisztul vonalaival és nemes anyaghasználatával rabul is ejti. A 2016- os nyári kiegészítők alapdarabja.


Patrióta medál, gyűrű és férfiaknak mandzsetta 
A Patrióta kollekció ugyanazt az erőt és lendületet viszi tovább, amit a magyar zászló láttán érzünk. A kollekcióban a nemzeti lobogó három csíkja köszön vissza a nyakláncon és a gyűrűn, és ugyanezek a színek jelennek meg a kokárdán és a fülbevalókon is. Az ékszerek szabadon variálhatóak, párosíthatóak. Férfiak számára piros-fehér- zöld mandzsetta készült, amely Olimpiai sajtótájékoztatón vagy az Olimpia idején egy üzleti tárgyaláson egyaránt viselhető. 


OlimpIKON nyaklánc 
Az olimpiai öt karika mindenkinek ugyanazt jelenti. Már a megmérettetésre kijutni is hatalmas munka és erőfeszítés, majd ott a legjobb teljesítményt nyújtani szintén nagy kihívás. Az olimpikonok IKONok, akiket példaként lehet állítani a gyerekek elé, akik erőfeszítéseikkel a szívünkig érnek, és akiknek szívvel-lélekkel drukkolunk. Az ő tiszteletükre született az OlimpIKON nyaklánc, amelyet az Olimpiai játékok alatt viselni igazán nagyszerű érzés. 


Panyi Zsuzsi az Instagramon útjára bocsátotta a #drukkertrend hashtaget, hogy megosszuk egymással, hogyan lehet a piros-fehér- zöld-et divatosan és egyéni stílusunkkal kombinálni. A #drukkertrend további missziója, hogy összegyűjtse és bemutassa a magyar design és iparművészet piros-fehér- zöld témában készült alkotásait is.


 

 

A #drukkertrend kollekció megvásárolható a panyizsuzsi webshopban! http://panyizsuzsi.hu/webshop/drukkertrend
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a #drukkertrend kollekcióról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/drukkertrend 

 

További információ a #drukkertrend kollekcióról: 

Szép napot kíván: 
Panyi Zsuzsi

Telefon:70/619-2137 
www.panyizsuzsi.hu 
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzs