A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Idén tavasszal a legdivatosabb zöld, a bürök

Hajtanak a veteményesek, lomba borulnak a fák, a zöld több száznyi árnyalata ragyog a napsütésben. A zöld az élet, a vitalitás és az újjászületés színe. Idén tavasszal a panyizsuzsi ékszerek eddig ötféle zöldjét (borsózöld, olíva, smaragdzöld, lime és menta) a Pantone 2014-es tavaszi zöldje, a bürök gazdagítja. A bürökzöld éppen olyan kettős, mint maga a növény. A pasztelles visszafogottság, a finom nőiesség mellett megvan benne az erő és a végzetesség. Egyszerűnek, már-már hétköznapinak tűnik, mégis minden alkalommal, amikor látjuk, különlegességével hívja fel magára a figyelmet.

A halványzöld bürök kiegészítők illenek a tavaszi és a nyári ruhatárhoz, nagyszerűen felfrissítik a tavalyi darabokat. Hordhatóak fehérrel, kékkel, sárgával, de még a piros, a lila és a narancs bizonyos árnyalataival is. A bürök fülbevaló, nyaklánc és gyűrű viselhető elegáns tavaszi esküvőkön és bolondos nyári napokon is, szettben más egyszínű panyizsuzsi ékszerekkel remekül kombinálhatóak.

2014 tavasz divatszíne: bürökzöld

A MONO kollekció bürökzöld színű ékszerei megtalálhatóak a panyizsuzsi webshopban: http://panyizsuzsi.hu/webshop/burokzold
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a MONO bürökzöld kollekcióról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/burokzold

További információ a bürökzöld MONO kollekcióról:

Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137
www.panyizsuzsi.hu
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzsi
panyizsuzsi flickr: www.flickr.com/photos/panyizsuzsi/