A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Vedd a nyakadba Európa egyik legszebb városát!

Meglepetés Panyi Zsuzsi üvegdesigner és Borody Krisztina selyemfestő művész műhelyéből: Budapest színes térképe légiesen könnyű hernyóselyemkendőn.

budapest selyem sál

Budapestet nem csak a Hősök teréről, a Széchenyi-fürdőről, a Parlamentről vagy éppen a Lánchíd kőoroszlánjairól könnyű felismerni, hanem a térképéről is. Jellegzetes, ahogyan a Duna kettészeli a várost, a pesti oldalon körutak ívelnek a folyóig és az utcácskák mérnöki rendezettségben sűrűsödnek, Budán pedig, mint álmos kígyók, tekerednek az utak: fel a hegyre, át a hegyek között.

A térkép az utazókat ezernyi ígérettel kecsegteti, a város szerelmeseinek viszont ezernyi emléket rejt: itt volt az első albérlet, évekig ezen az útvonalon jártam suliba, hétvégénként erre sétáltunk apámmal, egyszer nagyon eltévedtem az V. kerületben, pedig ott szinte lehetetlen eltévedni, randiztam itt, a Király utcában, és itt, ebben a kis cukrászdában kapni a legjobb Rigó Jancsit. Az emlékek a múlt, Budapest a jelen: gyönyörű és megunhatatlan.

budapest selyem sál

A Budapest selyemkendőn a város térképe látható művészi kidolgozásban és háromféle színkombinációban készül. A szétterített kendőn jól felismerhető a város, azonban nyakba tekerve modern és divatos selyemkendő. A selyemkendő a hozzáillő kendőgyűrűkkel Budapest hangulatát idézi meg. Hétköznapokon ugyanolyan szerethető, mint különleges alkalmakkor.

A Budapest selyemkendő Panyi Zsuzsi üvegdesigner és a silk&more selyemkendőket tervező Borody Krisztina közös munkája: Térképezd fel magad, tekerd a nyakad köré Európa egyik legszebb városát és fedezd fel Budapestet! Indulj el a zegzugos utcákon, nézz be a kapualjakba, sétálj végig az Andrássy úton, utazz a négyes-hatos vonalán. Siklóval kapaszkodj fel a Budai várba, metrózz át a Duna alatt és élvezd a napsütést a Margitszigeten. A Citadella tetejéről úgy lebeg előtted a város, mint festett selyemkendő.

budapest selyem sál

Budapest selyemkendő alapanyaga 100 % hernyóselyem; fekete-piros, padlizsán-almazöld és pink-kék színkombinációban kapható.

Kendőméret: 55x55cm

Gyűrűméret: 1cmx4.5cm

A sajtóközleményben illusztrációként szereplő fekete-fehér Budapest fotókat Oláh Gergely Máté fotóművész készítette.

A Budapest selyemkendő kollekció megtalálhatóak a panyizsuzsi webshopban: http://panyizsuzsi.hu/webshop/budapest
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek a Budapest selyemkendő kollekcióról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/budapest

További információ a Budapest selyemkendő kollekcióról:

Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137
www.panyizsuzsi.hu
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi twitter: twitter.com/panyizsuzsi
panyizsuzsi flickr: www.flickr.com/photos/panyizsuzsi/