A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Újrahasznosított borosüvegekből elegáns adventi koszorú

modern adventi koszorú

A panyizsuzsi flaska-mécses ötvözi a környezettudatos gondolkodást a design-nal. A recyling szellemében az összegyűjtött, használt üvegpalackokból letisztult formavilágú, egyedi dekorációs tárgyak születnek, amelyek tökéletesen hangsúlyozzák az ünnep fényét. 

Panyi Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója, az ékszerek mellett rendszeresen jelentkezik design tárgyakkal is. Pár évvel ezelőtt mutatta be a flaska-mécsest: a vissza nem váltható boros üvegek újrahasznosításával készít egyedi grafikával ellátott, karácsonyi mécseseket.

recycle adventi koszorú

A legújabb flaska-mécses sorozata a skandináv minimalizmus vonalába illeszkedik. A számmal ellátott palackok az adventi vasárnapokat jelölik. Állíthatóak egymás mellé sorba, vagy egy körív mentén, koszorúformában. A mécsesek a matt-fényes felületek játékával harmonikus részei a monokróm enteriőröknek, de arany és természetes kiegészítőkkel is stílusosak, nem utolsó sorban pedig jövőre ismét használhatóak.

A már-már puritán mécsesek izgalmas ellenpontok a csillogó-villogó felhajtásban és határozottan fogalmazzák meg a karácsony mottóját: belül készülni és megélni az ünnepet. A mécsesek formája és grafikája a letisztult szépséget hirdeti, ugyanúgy ragyogja át a karácsonyt és az azt megelőző várakozást, ahogyan a gyertyaláng a mécseseket.

boros üveg adventi koszorú

A panyizsuzsi karácsonyi mécsesek újrahasznosított termékek, melyek limitált szériában készülnek.

Az újrahasznosított adventi koszorúk 2015. október 12-től megvásárolhatóak a panyizsuzsi webshopban 15.900 Ft-os áron! http://panyizsuzsi.hu/kepek/karacsony
Panyi Zsuzsiról bővebben: http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek az újrahasznosított adventi koszorúkról: http://panyizsuzsi.hu/kepek/karacsony

További információ az újrahasznosított adventi koszorúkról:

Panyi Zsuzsi
Telefon:70/619-2137
www.panyizsuzsi.hu
panyizsuzsi facebook: www.facebook.com/panyizsuzsi.uveg
panyizsuzsi instagram: www.instagram.com/panyizsuzsi
panyizsuzsi flickr: www.flickr.com/photos/panyizsuzsi/

modern boros üveg adventi koszorú - körbevágott termékfotó