A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Szereted a panyizsuzsi ékszereket?
Szoktál a WAMPra járni?

Amennyiben igen, 2011-ben itt a lehetőség, hogy egyre nagyobb kedvezménnyel vásárolhass a vasárnapi művészeti piacon! Látogasd meg minél többször a panyizsuzsi standot és vásárolj legalább három alkalommal az évben!
Gyűjtsd össze a meglepetésajándékra és a vásárlási kedvezményekre jogosító matricát és aláírást!

Ezt az útlevelet 2011. október 31-ig és kizárólag a WAMP-on vásárolt panyizsuzsi nem ezüst ékszerek vásárlására használhatod fel. A fenti kedvezményeket más kedvezményekkel, akciókkal össze nem vonhatod. 2011-ben csak egy panyizsuzsi paszportod lehet és egy WAMP alkalmával csak egy vásárlásodat regisztráltathatod. Az utolsó alkalmat követően az útleveled visszavonásra kerül. Az október végéig összegyűjtött panyizsuzsi paszport-tulajdonosok között 2011. november 21-én értékes ajándékcsomagokat sorsolunk ki.

fődíj:

2 fő 2 éjszaka reggelivel, a dobogókői Walden Hotelben

nyeremények:
10.000Ft Ft értékű panyizsuzsi vásárlási utalvány

A lista a játék ideje alatt folyamatosan bővül!

A WAMP vásárok aktuális időpontjait megtalálod itt!Megtaláltad, amit kerestél? Tetszett, amit olvastál? A Google +1 gomb megnyomásával barátaidnak, ismerőseidnek is jelezni tudod, hogy meg voltál elégedve ennek az oldalnak a tartalmával. Kérjük, használd bátran ezt a lehetőséget és ajánld az oldalt a Google keresőben: kattints az ikonra!