A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Ne aludj a Divatblogok éjszakáján - Licitálj magyar iparművészek ruháira!

Tudtad, hogy a legeredetibb hazai divatblogok egy különleges októberi éjszakára összefognak?

Ennek keretében a panyizsuzsi blogon oldalon megszervezett különleges éjszakai árverésen magyar iparművészek divat-remekeire licitálhatsz 5.000 forintos kikiáltási árról indulva!

Az árverés teljes bevételét a Pure Fashion katolikus divatmisszió kapja, akik egyszerre tanítanak fiatal lányokat öltözködni és viselkedni - vagyis méltósággal divatosnak lenni.

 

Ne feledd: A divathoz vezető út hittel van kikövezve!

 

Addig is kövess twitteren, ahol folyamatosan tájékoztatlak a fejleményekről, a licit állásáról és figyeld a panyizsuzsi blogot 2009. október 29-én 19 és 24 óra között!

Ezt a fenti szöveget és bannert kiküldheted hírlevélben vagy feltheted az oldaladra! Köszönöm, hogy ezzel támogatot a rendezvény sikerét!

Bannernek haszálhatod a fentit vagy ezt a kisebbet is, de kérlek erre az oldalra mutasson: http://panyizsuzsi.hu/divatblogok-ejszakaja/

További információk:
Divatblogok Éjszakája
Pure Fashion Katolikus Divatmisszió

Ha kérdésed van, akkor a panyizsuzsi (kukac) gmail.com címen keresztül tudod nekem feltenni!Megtaláltad, amit kerestél? Tetszett, amit olvastál? A Google +1 gomb megnyomásával barátaidnak, ismerőseidnek is jelezni tudod, hogy meg voltál elégedve ennek az oldalnak a tartalmával. Kérjük, használd bátran ezt a lehetőséget és ajánld az oldalt a Google keresőben: kattints az ikonra!