A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Valóra vált egy álom
2011-09-24


Véget ért Panyi Zsuzsi padlásmeséje. A mese valóra vált: szeptember 24-én hivatalosan is megnyílt panyizsuzsi üvegdesign műhelye.
Panyi Zsuzsi igazi vakmerő nő. Mert egy nagyot álmodni és az álmát meg is valósította.
A lakásának egy pici szobájában kezdte el négy éve az üvegékszerek készítését, s rövid időn belül a hobbiból vállalkozás lett. A sok munka és a bátorság meghozta az áhított eredményeket: egyre ismertebb és közkedveltebb lett az iparművészek világában. Ez persze azzal is járt, hogy a kis szoba igen szűkösnek bizonyult, bővítenie kellett az alkotóteret.


Zsuzsi a blogján már fél éve megosztotta rajongóival a műhelycserével kapcsolatos gondolatait, mikor egyszer csak jött a Lehetőség. A Budapest Bank Valóraváltó pályázata olyan álmok megvalósításának támogatását tűzte ki célul, melyek környezettudatos beruházásokként spórolni tudnak a pályázóknak. S ahogy az a tündérmesékben lenni szokott: Panyi Zsuzsi megnyerte a pályázat különdíját! Így a fél éve dédelgetett vágya beteljesülhetett, belevágott a lakásának padlásterének üvegműhellyé alakításához. A munkálatok rohamtempóban, alig több mint egy hónap alatt készültek el. A végeredmény pedig tényleg lenyűgöző lett: igazi design enteriőr, egy sikeres üvegművész számára!


A műhely megnyitójának fénypontja kétségtelenül panyizsuzsi vadonatúj őszi kollekciójának bemutatója volt. Panyizsuzsi világa sokat nemesedett: Visy Dóri ötvösművésszel közösen két ezüstkollekciót is megálmodtak: az Ikont és a Fragilt.
Az Ikon - a maga nemében - egy igen fajsúlyos sorozat. Egy ékszer és viselője között különleges kapcsolat van. Egy medál vagy egy gyűrű is sok mindent elmesél viselőjéről. Épp ezért nem tekinthető egyetlen ékszer sem műtárgynak vagy dekorációnak. Az Ikon viselésekor mi magunk is ikonná válhatunk. Az Ikon kollekció két típusú nyaklánccal és két gyűrűvel lett bemutatva. Az egyik gyűrű a már igen nagy kedveltségnek örvendő panyizsuzsi Karafiáth sorozat darabjának újragondolása.


A Fragil – ahogy a neve is érzékelteti – a női törékenység értékét helyezi a központba. Egy nő nem egyszerűen tárgyakat használ, hanem az áltata viselt ruhákon és ékszereken keresztül a világ is érzékelheti a női hangulatváltozásokat és érzelmeket. A Fragil gyűrű letisztult, egyszerű formáját a hangsúlyos színek dinamizálják. Különlegessége, hogy egyszerre akár három darabot is lehet viselni belőlük, így a színválasztásokkal valóban visszatükröződhet a női hangulat- és érzelemváltozás. A Fragil fülbevaló kecses formája és merevsége látszólag ellentmondásban állnak egymással, de az üvegbogyó lágysága és színvilága oldja fel a női törékenység paradoxonját.


Az Ikon és a Fragil kollekció is 925-ös sterling ezüstből készültek és összesen 18 szín közül lehet majd kiválasztani a legtesthezállóbbat. A Fragil gyűrűk egyedi méretre készülnek. Szeptember 26-től a panyizsuzsi webshopban megtalálhatóak az új termékek.


Panyi Zsuzsiról bővebben:
http://panyizsuzsi.hu/panyi-zsuzsi/
Nagy felbontású képek: http://panyizsuzsi.hu/kepek/muhely/


További információért az alábbi kolléganőnkhöz forduljon bizalommal:
Solymosi Heléna
pr.kommunikáció
tel: 06.30.206.94.66
sajto@panyizsuzsi.hu
www.panyizsuzsi.hu

Nagyfelbontású képek itt találhatók! >>>