A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

MOD mobil

Írj véleményt elsőként a erről a termékről!

13305421
9 900 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

10800 Ft
11150 Ft

* Kötelező kitölteni

MOD mobil

Amikor a kislányomat vártam, sokat tervezgettem a kuckóját. Elhatároztam, hogy valami személyes dolgot is készítek neki. Így született meg a panyizsuzsi MOD mobil, ami a plafonra akasztva egyszerű, de különleges dekorációja bármely modern belső térnek.
Az enyhén ívelt fém rudakon egyensúlyozó áttetsző és telt üvegkavicsok a legkisebb légáram hatására is mozgásba jönnek és változatosan egyensúlyozni kezdenek. Mindeközben megtörik vagy éppen átszűrődik rajtuk a szobába áramló fény. Ez a mobil kompromisszumok nélkül mutatja meg az üvegben rejlő csodákat.

A panyizsuzsi MOD mobil jelenleg 4 színárnyalatban kapható: rózsa, napraforgó, búzavirág és örökzöld, de egyedi színekben is szívesen elkészítjük!

A fotón látható pink keretes kép dekoráció!

Mérete:
magasság: 35 cm (a legalsó pálcától a legfelsőig)
szélessége: 65 cm (a középső leghosszabb pálca)

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

Írj véleményt erről a termékről: MOD mobil

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge