A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Megjelent Magyarország első online lapozható és klikkelhető női magazinja

"Ha a panyizsuzsi pont egy hagyományos magazin lenne, ezt a bevezetőt biztosan azzal kezdeném, hogy kedves olvasó, most első alkalommal tarthatod a kezedben ezt a kiadványt. Ez a lap azonban nem egy hagyományos magazin. Különben is, ezt a kiadványt még a kezedben sem tarthatod (...hacsak ki nem nyomtatod!) Tudod viszont nézegetni, olvasgatni, böngészni, lapozgatni, kinagyítani és természetesen KLIKKELNI!" - ezekkel a mondatokkal kezdődik Magyarország első online lapozható és klikkelhető női kiadványa, a panyizsuzsi pont magazin. Az ingyenes netes kiadvány - mely karácsony alkalmából olvasmányos cikkeket és szubjektív termékajánlókat tartalmaz - már a megjelenése napján átlépte az 1.000 fős egyedi látogatószámot!

"Jó érzés volt lapozgatni! És az számít... Gratulálok! Hihetetlen energiák és világ. Köszönöm az élményt!" - írta róla egy követője a Facebook-on.
"...‎..és ezért a magazinért, egyetlen fát sem kellett kivágni:-) Gratulálok!" - kommentálta egy másik követője a világméretű közösségi portálon.
Panyi Zsuzsi a saját nevéből felépített brand égisze alatt jelentette meg november közepén az interaktív, netes újságot, melynek tervezője és kivitelezője a panyizsuzsi csapat egyik tagja, Hefelle Glória volt. Zsuzsi az üveg-designer vállalkozását 3 kisgyerek nevelése mellett kezdte, hogy otthonából flexibilis időbeosztással tudjon párhuzamosan dolgozni és gyermeket nevelni. Az elmúlt évben hasonló helyzetű nőkből és anyákból olyan szakmai csapatot épített maga köré, akik bátran és otthonosan mozognak az online világban.

A panyizsuzsi pont magazin itt nézhető meg: http://www.panyizsuzsi.hu/panyizsuzsi-pont-magazin/
A panyizsuzsi weboldal itt látható: http://www.panyizsuzsi.hu
Kontakt: Panyi Zsuzsi 70.619.2137 panyi.zsuzsi [kukac] panyizsuzsi.hu
2010. november 18.Megtaláltad, amit kerestél? Tetszett, amit olvastál? A Google +1 gomb megnyomásával barátaidnak, ismerőseidnek is jelezni tudod, hogy meg voltál elégedve ennek az oldalnak a tartalmával. Kérjük, használd bátran ezt a lehetőséget és ajánld az oldalt a Google keresőben: kattints az ikonra!