A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Mustársárga MONO+ medál

Írj véleményt elsőként a erről a termékről!

0205337
3 500 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

4700 Ft
5050 Ft

Mustársárga MONO+ medál

Egyetlen szín: mustársárga!

A MONO+ kollekció ékszerei a panyizsuzsi márka alapdarabjai. Jellemzőjük, hogy egyetlen telt, karakteres színből állnak, amelyet saját tervezésű, fém rész egészít ki. Az egyszínű panyizsuzsi ékszerek jól kombinálhatóak és többféle stílushoz passzolnak. Ugyanolyan nélkülözhetetlen darabjai a női gardróbnak, mint a kis fekete ruha, a jól szabott kosztüm vagy a farmer. A panyizsuzsi MONO+ ékszerek formavilága nemes, elegáns, színűk ragyogó, és téged is ragyogóvá varázsolnak! 

A MONO+ medált háromféle (ezüst, arany, rozé arany) színű valamint  Sterling ezüst fém alappal választhatod. Az alapértelmezett medálakasztó ezüst színű, ha nem jelölsz meg mást, akkor mi ezzel a kiegészítővel küldjük! Válaszd ki és tedd a kosárba a személyre szabott ékszeredet most!

Mérete: 2.2×2.2 cm

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Mustársárga fragil fülbevaló Mustársárga MONO+ gyűrű Mustársárga fragil/LOOP ezüst gyűrű  

Írj véleményt erről a termékről: Mustársárga MONO+ medál

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge