A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

LIMES tál - piros

Írj véleményt elsőként a erről a termékről!

1828024
45 000 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

45000 Ft
45000 Ft

LIMES tál - piros

Elegáns, modern és művészi, a LIMES TÁL az asztal vagy a konyha ragyogó ékszere. A vibráló színek játékosak: hol kontrasztosan feszülnek egymásnak, hol pedig egymásba olvadnak, minden apró részletükben gyönyörködtetnek.


Panyi Zsuzsit a természetben előforduló ágas-bogas szerkezetek – korallok, fák és bokrok koronájának – véletlenszerűsége inspirálta, azonban gyümölcsöstál légies kuszasága tudatos és aprólékos tervezői munkát rejt, így alakult ki a forma és a funkció harmonikus egysége.


Szoborszerű szépségével a panyizsuzsi LIMES TÁL gyümölcsökkel vagy gyümölcsök nélkül figyelemfelkeltő, kifinomult lakberendezési tárgy.


A LIMES tálatat nagy örömmel készítjük el a Te saját enteriőrödhöz illeszkedő egyedi színkombinációban. Ha ilyet szeretnél, kérlek írj a kapcsolat oldalon keresztül!


A LIMES tálak hungarocell chipssel körülvéve, dupla dobozban kerülnek szállításra. A tál teherbírása 1-1.5 kg.


Méret: cca. 35 cmPanyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

Írj véleményt erről a termékről: LIMES tál - piros

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge