A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Kopott kék farmer és fekete garbó medál

0505108101
3 900 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

5100 Ft
5450 Ft

Kopott kék farmer és fekete garbó medál

Steve Jobs 2011. október 5-én halt meg. Furcsa ilyet mondani, de ez elfogadható. Megtette, amit meg akart tenni, amit meg kellett tennie. Szent Pál jut eszembe: A pályát megfutottam, a hitet megtartottam, készen vár rám az igazság koronája. Megélte azt, amit meg kellett élnie. Sokan nem kapunk ekkora feladatot! Vagy ha néhányaknak van is ekkora, alacsonyabb hőfokon élik meg. Lassabban végzik el. Neki ez volt a feladata és így. Befejezte. Kész volt vele. Ennyi!

Steve Jobs, az Apple karizmatikus alapítója, korunk géniusza volt. Mindig új utakat keresett. Résztvett a számítógép grafikus felhasználó felületeinek és az egérnek az elterjesztésében. Megalkotta a Macintosh, IMac, MAcBook, IPod és IPhone termékeket és ezekkel megreformálta a számítástechnikához való viszonyunkat. Mindig kopott farmerben és fekete garbóban járt.
Ezt az ékszert az Ő tiszteletére terveztem!

Mérete: 2.2×5 cm

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Fehér fragil fülbevaló Kopott kék farmer és fekete garbó gyűrű    

VÉLEMÉNYEK mások írták

Kopott kék farmer és fekete garbó medál

Ulrich

Farmerhez tökéletes :) Mindig velem van! (Létrehozva: 2016.01.07.)
Kopott kék farmer és fekete garbó medál

Évi

Gyönyörűségesen szép!! (Létrehozva: 2015.11.17.)
Kopott kék farmer és fekete garbó medál

Szabó Beáta

Fantasztikusan szép! (Létrehozva: 2011.11.22.)

Írj véleményt erről a termékről: Kopott kék farmer és fekete garbó medál

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge