A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Ki ne ismerné Karafiáth Orsolyát? Mivel rajongói közül sokan kíváncsiak voltak rá, vajon hogyan él manapság egy ún. média- és közéleti jelenség kis hazánkban, Zsuzsi végigkövette és lefotózta a költőnő, írónő, fordító, publicista, énekesnő egy napját. A fényképeket és Orsi naplóbejegyzéseit 2010. november közepétől 5 héten át keddenként láthatták az érdeklődők a panyizsuzsi blogon. A december közepén záródó Karafiáth Keddek a reggeli készülődéstől az esti fellépésig engedtek bepillantást a kultúrdémon korántsem egyhangú mindennapjaiba.
"Mekkora arc! Nagyon bírom!" - kommentálta a költőnőt, s egyben a sorozatot egy lelkes követő a Facebook-on.
A két alkotóművész együttműködése 2011. tavaszán tovább folytatódik a panyizsuzsi Karafiáth kollekció megjelenésével, melynek bemutatódarabjai 2011. január 15-ig már megtekinthetők a Szentendrei Péter-Pál Galériában.

Az első Karafiáth Kedd itt olvasható: http://panyizsuzsi.hu/blog/karafiath-kedd-reggeli-keszulodes/
A panyizsuzsi weboldal itt látható: http://www.panyizsuzsi.hu
A panyizsuzsi kiállításról további információk itt találhatók: http://panyizsuzsi.hu/kiallitas/

Kontakt: Panyi Zsuzsi 70.619.2137 panyi.zsuzsi [kukac] panyizsuzsi.hu

2010. november 23.Megtaláltad, amit kerestél? Tetszett, amit olvastál? A Google +1 gomb megnyomásával barátaidnak, ismerőseidnek is jelezni tudod, hogy meg voltál elégedve ennek az oldalnak a tartalmával. Kérjük, használd bátran ezt a lehetőséget és ajánld az oldalt a Google keresőben: kattints az ikonra!