A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

INTUÍCIÓ lánc - narancs

0403125
19 900 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

20200 Ft
20550 Ft

INTUÍCIÓ lánc - narancs

A nyaklánc egy bőrszíjból - aminek a végére két végzáró üveget illesztettünk – , egy csuszkából és egy medálból áll. A csuszkával lehet állítani a nyaklánc hosszát, így a medált egy hosszú szíjon lazán is viselheted, vagy akár szorosan a nyakívedet követve kiemelheti az arcodat. Egy hátdekoltált ruha remek kiegészítője a bőrszíj végére applikált színes üvegek, melyek a diszkrét hátékszer bájával emelik az érzéki összhatást. Még egy variációban használhatod az ékszert, ha inkább a sportos viseletet részesíted előnyben: a medált eltávolítva, a nyakláncot megfordítva, tehát a két végzáró üveget használva medálként egy dinamikus és laza ékszert viselhetsz.

Mérete:
nyaklánc maximális hossza: 84 cm
medál átmérője 6 cm


Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

VÉLEMÉNYEK mások írták

INTUÍCIÓ lánc - narancs

Dusi

Nagyon tetszik! (Létrehozva: 2013.10.25.)
INTUÍCIÓ lánc - narancs

Dusi

Gyönyőrűek ezek az ékszerek, különösen az Intuíció kollekció tetszik! (Létrehozva: 2013.10.17.)

Írj véleményt erről a termékről: INTUÍCIÓ lánc - narancs

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge