A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Lila kislány gyűrű - gyerek ékszer

Írj véleményt elsőként a erről a termékről!

0206334
1 500 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

2700 Ft
3050 Ft

Lila kislány gyűrű - gyerek ékszer

Nyaggatott már a lányod, hogy de jó lenne neki is valami felnőtt ékszer? Gondoltál már hogy járhatnátok egyformában, de a Te dolgaid túl felnőttesek neki?

Itt a megoldás: bájosan elegáns panyizsuzsi gyűrű kislányoknak!

Mérete:
kb. 1cm A karika mérete állítható! (Átlagos testalkatú gyerekre 4 éves kortól már jó!)

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Lila drazsé fülbevaló Lila anya-lánya+ gyűrű - gyerek ékszer Boribon medál lánccal  + dedikált könyv Lila bogyó-gömb fülbevaló

Írj véleményt erről a termékről: Lila kislány gyűrű - gyerek ékszer

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge