A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

GOMBolyag pályázat

Csodálatos fonalak a szivárvány minden színében. Pihe-puha gombolyagok, melyek érintése is már egy élmény. Lágyan omlanak és a belőlük készült darabok kellemes meleget adnak az őszi hidegben. Csillogóan fényes lekerekített üveg gombok, melyet a kemence melege olvasztott kerekre. Néhányuk varázslatos színű, határozott és feltűnő darab, míg mások éppen aprók és diszkrétek, fonalban megbúvók. A barkafonal és a panyizsuzsi kitalálta, hogy ezt a kettőt most összeházasítja és ebben a Ti segítségeteket kéri!

Ha téged is érdekel a téma, vásárolj most kedvezményes GOMBolyag csomagot a panyizsuzsi vagy a barkafonal webshopból és készítsd el a pályamunkádat és ne felejtsd el közben dokumentálni a folyamatot!

A leírást, a min. 3, max. 5 munkaközi fotót és min 1, max. 2 a kész pályaműről készült fotót küld el a palyazat(kukac)panyizsuzsi.hu címre 2012. november 20-ig.

A két legjobb alkotás beküldőjét különleges, értékes nyereményekkel várja a szakmai zsűri:

•10.000Ft-os panyizsuzsi vásárlási utalvány
•10.000Ft-os barkafonal vásárlási utalvány

A két legjobbnak ítélt pályázat egyikét közzétesszük a panyizsuzsi magazin 2012-es karácsonyi számában! A pályázaton való részvétellel, hozzájárulsz a képek és a pályamű leírásának a magazinban való közzétételéhez.

A zsűri tagjai:

•Panyi Zsuzsi - iparművész, üveg designer, a panyizsuzsi.hu tulajdonosa
•Varga Gabi - a barkafonal.hu tulajdonosa

A két nyertes fotó készítőjének a nevét 2012. november 25-én tesszük közzé a panyizsuzsi és a barkafonal blogokon! A nyereményeket postán küldjük el!

Vásárolj most kedvezményes GOMBolyag csomagot!