A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Burgundi vörös bogyó-gömb fülbevaló

0208224
1 700 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

2900 Ft
3250 Ft

Burgundi vörös bogyó-gömb fülbevaló

Az örök klasszikus, az örök kedvenc. Egy pont a fülcimpádon. Éppen annyi, hogy legyen rajtad egy kis ékszer, ami kiemeli a ruhád színeit, de mégsem uralkodik az öltözeteden. Egy pont és pont.

A bogyó fülbevalók akár önmagukban akár egy domináns ékszer kiegészítőjeként is remekül öltöztetnek!

Ha ezt a fülbevalót szívesebben viselnéd 925-ös tisztaságú ezüsttel, akkor mielőtt beteszed a kosárba jelöld be a “925-ös Sterling ezüst ” felirat előtt lévő négyzetet és mi az ezüst változatot fogjuk a részedre küldeni!

Mérete: cca. 1 cm

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Burgundi vörös MONOman mandzsetta gomb Burgundi vörös MONO+ medál  Burgundi vörös MONO+ gyűrű Burgundi vörös fragil/LOOP ezüst gyűrű

VÉLEMÉNYEK mások írták

Burgundi vörös bogyó fülbevaló

Ági

Imádnám, de sajnos a fémallergiám előjött. El kell ajándékoznom és akkor rendelek egyet ezüstben. (Létrehozva: 2012.10.21.)

Írj véleményt erről a termékről: Burgundi vörös bogyó-gömb fülbevaló

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge