A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Folk tálka - szürke

Írj véleményt elsőként a erről a termékről!

13136
3 900 Ft
A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

5100 Ft
5450 Ft

Folk tálka - szürke

Ugye neked is gyakran okoz gondot esténként, hová tedd az ékszereidet? Asztal szélére, éjjeliszekrényre, esetleg a fürdoszobai polc sarkára?
Panyi Zsuzsi felkérésére Boldizsár Zsuzsa iparművész olyan különleges porcelán ékszertálakat alkotott, amelyek méltó fészkei lehetnek minden kincsednek! Ne feledd, ha első látásra beléjük szerettél: az egyedi tervezésű, nyolc különféle tartótálat kizárólag panyizsuzsinál vásárolhatod meg!

Méret: 12.5 cm széles

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

Írj véleményt erről a termékről: Folk tálka - szürke

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge