A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Egyedi esküvői ékszer

esküvői ékszer: karkötő, menyasszony

Menyasszonynak lenni csodálatos dolog. Hónapokig tartó tervezés előzi meg a Nagy Napot, amikor a legboldogabb és a legszebb leszel az életedben. Mindennek tökéletesnek kell lennie és pontosan a Te elképzeléseidnek megfelelően kell megvalósulnia. Mi ezért készítünk egyedi esküvői ékszereket: eljegyzési gyűrűt, fülbevalót, karkötő, nyakláncot, mandzsettagombot, övcsatot, nyakkendőtűt.

A Nagy Nap,  hiszen ez az a nap, ami a további életetek  elindul, s ezért mindenben tökéletességre és harmóniára törekszik a legtöbb pár. Ha az ékszerekről esik szó, az  esküvő legfontosabb kelléke és ékszere a karikagyűrű. Azonban nem láttam még olyan menyasszonyt, aki csak karikagyűrűt viselt volna az esküvő napján. A csodálatos menyasszonyi ruhát kiemeli egy decens, finom ékszer vagy ékszer kollekció. Lehet ez egy medál, karkötő vagy egy fülbevaló, esetleg ezek kombinációja. Ha ez az ékszer visszaköszön egy mandzsetta gomb vagy sáltű formájában a vőlegény öltözetében, az már az igazi harmónia!

Ha kérdezni vagy rendelni szeretnél, akkor kattints ide és írj nekünk!

esküvői ékszer: fülbevaló, menyasszony

A panyizsuzsi esküvői ékszerek fehér mellet három tört fehér és számos pasztell árnyalatban is elérhetők. A Te ékszered terveit a menyasszonyi ruhádhoz készítjük el. Először kérünk tőled egy fotót a menyasszonyi ruhárdól, majd megbeszéljük a hozzá illő ékszerek formáját. A fotó vagy textilminta alapján közösen kiválasztjuk a megfelelő színt és elkészítjük a Te menyasszonyi ékszeredet. Ha nem csak magadjak, hanem leendő férjednek is szeretnél hasonló kiegészítőket, akkor azonos anyagból tudunk Nektek mandzsettagombot, övcsatot és nyakkendőtűt is készíteni.

A koszorúslányok ékszereinek elkészítésében is nagy tapasztalatunk van. Volt már, hogy teljesen egyforma fülbevalókat készítettünk, de olyan is előfordul, hogy azonos színben, de más-más formájú láncot vagy fülbevalót készítünk nekik!

Ha kérdezni vagy rendelni szeretnél, akkor kattints ide és írj nekünk!

esküvői ékszer: fülbevaló, menyasszony