A DRAZSÉ fülbevalók hamarosan kifutnak a kollekciónkból. Vásárold meg az utolsó darabokat féláron! Kattints IDE!

Menta drazsé fülbevaló

0210112

Normál ár: 2 900 Ft

Kedvezményes ár: 1 490 Ft

A termék ára szállítással:
bankkártyás/paypal fizetés esetén:
utánvét esetén:

2690 Ft
3040 Ft

Menta drazsé fülbevaló

A 2011. tavaszán megjelent panyizsuzsi drazsé fülbevaló kollekció minden egyes darabja azért különleges, mert viselője személyiségének színes, játékos oldalát hivatott kihangsúlyozni. Az eddigi vélemények és visszajelzések alapján pedig az is bizonyossá vált, hogy a panyizsuzsi drazsétól szerencsére meghízni sem lehet, így nem kell aggódni, ha több példányra is szemet vetettünk…!

mérete: cca. 8 mm, teljes hossza 2 cm

Panyi Zsuzsi iparművész, üveg designer kis szériás alkotásait személyes odaadással készíti el. Zsuzsi az üveg szenvedélyes rajongója. Minden egyes ékszere és tárgya mind színében, mind anyagában gondosan megválogatott minőségi üvegekből áll. A kézzel vágott üvegdarabokat apró ragasztó pöttyökkel erősíti egymáshoz, majd a kemencében 750-800 C-on olvasztja gömbölyded és megismételhetetlen formákká. Ezt követően az üvegeket lassan hűti le szobahőmérsékletre, s ezáltal a rideg, törékeny üveg ellenállóvá és szinte törhetetlenné válik. Végül az elkészült és megtisztogatott üveget erős és tartós ragasztóval erősíti örökre az ékszer fém részéhez. A legvégén minden egyes ékszert selyempapírral bélelt, kézzel készült papírdobozba csomagol. Így készül minden panyizsuzsi design-üvegékszer és tárgy.
Panyi Zsuzsi az ékszereire és tárgyaira 10 év garanciát vállal!

“Mindez technika, de a lényeg, meglátni az anyagban a szépséget, megragadni a pillanatot, megtalálni hozzá a formát, amik kiemelik és elvarázsolják az üveget.”

panyizsuzsi 2007.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

Menta MONO+ gyűrű Menta fragil/LOOP ezüst gyűrű Menta MONO+ medál Menta anya-lánya+ gyűrű - gyerek ékszer

VÉLEMÉNYEK mások írták

Menta drazsé fülbevaló

Tornainé Niki

Még szebb, mint a képen, mindig képes felvidítani.
Köszönöm, Zsuzsi! (Létrehozva: 2014.07.11.)

Írj véleményt erről a termékről: Menta drazsé fülbevaló

Értékeld 1-től 5-ig!
5 csillag kiváló
1 csillag nagyon gyenge